Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за регистрация на МПС в данъчното - давност
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Ти верно имаш склонност към заяждане...Би ли ми обяснила, ЗАЩО ДА НЯМА КАК ДА НЯМА ДОГОВОР ?!? Аз що нямам договор ни с човека, от който взех Опела, ни с човека, на който официално се води? Ми щото и двамата са ми приятели от детинство и са ми съседи. Имам им пълно доверие, доказано през последните 37 години.Човекът сам е написал, че НЯМА договор първия "купувач". И двамата все още работят в тази фирма, защо пък да е абсурдно да нямат договор?!? Абсурдно е за теб, но за много от хората думата доверие все още значи нещо. В някои случаи се опарват, но пък в повечето - не. Като не си наясно със взаимоотношенията на хората, защо пишеш глупости?
Коментар
-
Immortal написа:Esper написа:А я да питам аз в данъчното трябва ли ми договор за покупка или мога да регистрирам караваната само с голям талон?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Immortal написа:Ти верно имаш склонност към заяждане...Би ли ми обяснила, ЗАЩО ДА НЯМА КАК ДА НЯМА ДОГОВОР ?!? Аз що нямам договор ни с човека, от който взех Опела, ни с човека, на който официално се води? Ми щото и двамата са ми приятели от детинство и са ми съседи. Имам им пълно доверие, доказано през последните 37 години.Човекът сам е написал, че НЯМА договор първия "купувач". И двамата все още работят в тази фирма, защо пък да е абсурдно да нямат договор?!? Абсурдно е за теб, но за много от хората думата доверие все още значи нещо. В някои случаи се опарват, но пък в повечето - не. Като не си наясно със взаимоотношенията на хората, защо пишеш глупости?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Esper написа:А я да питам аз в данъчното трябва ли ми договор за покупка или мога да регистрирам караваната само с голям талон? Да не те подведа...но мисля че само с големия талон май беше... За регистрцията може и с големия талон , може и с договора , но е желателно да носиш договора с тебе за всеки случаи.Когато прехварлях колата на мое име всичко стана в присаствието на нотариос които ми предостави всички необходими документи , единствения проблем е че не сам минавал през кат и даначното и вапроса ми беше сварзан точно сас това да ли шеимам проблеми за напред , когато ще я регистрирам
Коментар
-
gipsa написа:Immortal написа:Esper написа:А я да питам аз в данъчното трябва ли ми договор за покупка или мога да регистрирам караваната само с голям талон? Да не те подведа...но мисля че само с големия талон май беше... За регистрцията може и с големия талон , може и с договора , но е желателно да носиш договора с тебе за всеки случаи.Когато прехварлях колата на мое име всичко стана в присаствието на нотариос които ми предостави всички необходими документи , единствения проблем е че не сам минавал през кат и даначното и вапроса ми беше сварзан точно сас това да ли шеимам проблеми за напред , когато ще я регистрирамВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:За регистрацията ти трябва и малкия талон, и големия талон, и договора за покупко продажба - не само оригинала, но и копие (тия талони нали ще ги сменяш на твое име!). Както и застраховка ГО и талон за минал преглед. Дали ще имаш проблем - може и да имаш, може и да нямаш - единственият начин е да отидеш и да провериш. Вярвам, че глобата няма да е много голяма, но ако има такава, няма начин да я избегнеш. Мой познат пропусна срока, но не го глобиха. Ако ще я регистрираш в същия град не ти трябва колата, само документите, ако ще я регистрираш в друг град ти трябва и колата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Чакай, чакай - ако говориш за мен - става въпрос за каравана, тя Е на мое име, имам си талоните, номера, преглед...И така от 3 години.Просто не успях да намеря договора днес, утре ще го открия (надявам се) и ще отида в данъчното и да я декларирам.Ще кажа какво е станало но ще взема всичките тези документи, че не ми се разкарва няколко пъти до там.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар