snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за антивирусна програма
Collapse
X
-
svilens написа:Eми, че ти тогава от къде знаеш дали си заразен или неEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Аз съм с NOD32 защото интерет доставчика ми само за нод поддържа папка на съвърите си с update и ми се обновява дори когато нямам интернет - от локалната мрежа.Имах случай с един червей във флашка, на други компютри например със Symantec, Norton и т.н. излиза, че е чиста флашката, а НОД-а само докато я забода в USB и светва червено още преди да съм отворил устройството (и преди да се е прехвърлил в компютъра ми вируса).За съжаление, някои вируси в system32 НЕ ми ги изтрива NOD32 и бях ползвал едно време f-prot с bootable диск, което чисти само в режим преди да е стартиран уиндоуса, когато тези файлове от system32 са достъпни.АVG също съм ползвал доста време но не си спомням какъв беше проблема с ъпдейтите и защо съм спрял да я ползвам.
Коментар
-
snake написа:Още нещо за Avira - забелязвам, че поне един път дневно излиза голям досаден прозорец Avira Notifier, който ме приканва да си закупя Avira Premium. Засега не съм видял дали може да се изключи този Notifier.
Коментар
-
@krasio_79bsБезплатната е повече от достатъчна Краси.Нещата в повече, лично мен не ме касаят:- WebGuard protection against malicious websitesAntiDrive-by stops malware downloads while surfingRescueSystem creates a bootable rescue CDEnhanced email protection for POP3 and SMTPFast Premium update server5 euro donation to the Auerbach Foundation
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:@snakeNotifier не може да се изключи, той е част от ъпдейта. Не виждам какво му е досадното, един път при ъпдейт и рекламира единствено себе си, а не още 1 000 знайни и незнайни боклука.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Malone написа:@krasio_79bsБезплатната е повече от достатъчна Краси.Нещата в повече, лично мен не ме касаят:- WebGuard protection against malicious websitesAntiDrive-by stops malware downloads while surfingRescueSystem creates a bootable rescue CDEnhanced email protection for POP3 and SMTPFast Premium update server5 euro donation to the Auerbach Foundation
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Нотифайъра + всички глупости на avira free могат да се махат:стартирането, чрез промяна в ключ на регистъра, който указва да не се показва "/ns" се добавя в края на стартиращата команданотифайъра за Windows XP Pro - start/run/secpol.msc, маркирате Software Restriction Policy, action Create new policy, а след това отваряте появилите се Additional Rules, Action/New Path Rule, в появилият се прозорец намирате папката където е инсталирана avira, намирате avnotify.exe, Disallowed и ... никога повече няма да ВИ се показва наглия екранTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ако скапеш avnotify - авирата си го чеква по контролна сума и мрънка - т.е. ефекта от гадните джамове няма да го избегнеш. Сега ще ти поснат точно какво да търсиш в регедит и как да изглежда след намесата. Там се слага /ns (no splash) за да се махне и изскачащия чадър при стартиране на уиндоуса.Код:Намира се в:HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRunТрябва да стане:"C:Program FilesAviraAntiVir Desktopavgnt.exe" /min /ns
Steliyan's Life!
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:jenshen73 написа:Ако скапеш avnotify - авирата си го чеква по контролна сума и мрънка - т.е. ефекта от гадните джамове няма да го избегнеш. Сега ще ти поснат точно какво да търсиш в регедит и как да изглежда след намесата. Там се слага /ns (no splash) за да се махне и изскачащия чадър при стартиране на уиндоуса.Код:Намира се в:HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRunТрябва да стане:"C:Program FilesAviraAntiVir Desktopavgnt.exe" /min /ns
Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар