Аз също съм с NOD32 и въобще не смятам да го сменям с нещо друго поне в обозримо бъдеще
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за антивирусна програма
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Orcinus
NOD32 е една от най-малоумните антивирусни програми.Ако трябва да перифразирам - Бойко поне ги хващаше, а съдът ги пускаше. НОД32 ги пуска, преди Бойко да ги хване даже, т.е. вече сте заразени
Коментар
-
Никой не те кара да я ползваш другарю, много хора въобще не ползват антивирусна дори .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Orcinus
batproho написа:Никой не те кара да я ползваш другарю, много хора въобще не ползват антивирусна дори .
Коментар
-
Въобще не ми се спори така че се оттеглям.Иначе за плащането да "платил" съм я .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Orcinus написа:NOD32 е една от най-малоумните антивирусни програми.Ако трябва да перифразирам - Бойко поне ги хващаше, а съдът ги пускаше. НОД32 ги пуска, преди Бойко да ги хване даже, т.е. вече сте заразениАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Orcinus
Веднага Първо главата си, ама горната. В 90% от случаите вината си я носи задклавиатурното "устройство". Иначе Kaspersky, но да си плати. Както си му е редът.
Коментар
-
Не си слагай в никакъв случай MCAfee. Дойде ми безплатна за 3 месеца с новото дъно и нали гледам да не изпускам авантата си я сложих. То не бяха регистрации , потвърждения , писане на серийни номера и незнам какво още. Само изключително силно развития ми мързел не ми позоли да я махна докато не и изтече безплатния период. След щракване по погрешка на отворил се неин прозорец автоматично да третира откритите "заплахи" както си пожелае , няколко дена се мъчех да разбера откъде да върна опцията да пита преди да действа. Така и не успях.Иначе на служебния съм с АВГ безплатно , а на личния с НОД , ама по-скоро по-инерция , а не защото съм чел отзиви или нещо подобно.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Както аз, така и целия ми офис ползва АВГ фрее. Антивирусната е доста добра и най-важно безплатна. От NOD32 съм крайно недоволен, както и всички мои познати. Може би е най-комерсиална и точно най-много вируси се разработват да не ги хваща точно тя. Лично мнение.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Orcinus
bachev написа:Както аз, така и целия ми офис ползва АВГ фрее. Антивирусната е доста добра и най-важно безплатна. От NOD32 съм крайно недоволен, както и всички мои познати. Може би е най-комерсиална и точно най-много вируси се разработват да не ги хваща точно тя. Лично мнение.
Коментар
-
Orcinus написа:bachev написа:Както аз, така и целия ми офис ползва АВГ фрее. Антивирусната е доста добра и най-важно безплатна. От NOD32 съм крайно недоволен, както и всички мои познати. Може би е най-комерсиална и точно най-много вируси се разработват да не ги хваща точно тя. Лично мнение.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Orcinus
-
Да де. То се очакваше да се изброят почти всички видове антивирус. Затова няма да споделям какво ползвам, а ще кажа- ползвайте това от което сте доволни. Няма такъв антивирус, който и колкото и добре да е ъпдейтван, да не изтърве заплаха. Лично аз за себе си съм против от повечето ъпдейти/освен най-важните/, защото винаги се оправям, но на клиентите си го разрешавам и препоръчвам. Най големият проблем от хващане на ,,вирус" идва не от некадърен антивирус, ами от собствената ви дисциплина и знания за боравене в интернет. Най-вече и от липса на опит. Имам клиенти, които след три-четери години са ми се обаждали и то само профилактично да им прегледам компа, но и такива които се мъкнат на по месец. Един даже идва всяка седмица за преинсталация, след като троянец му е скапал тотално Уиндоуса. Въпреки че съм му сложил антивируса на максимална чувствителност/също и фаеруол-който ненавиждам/, които даже веднъж беше изключил, само и само да посети сайта, който от всякъде гърми за атакуващ софтуер.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Сложих й AVG Free пък ще видим Благодаря на отзовалите се колеги. Относно NOD32 и аз навремето го хвалих и препоръчвах на всеки... нооо след като пропусна няколко вируса и след това не можа да ги изтрие, а AVG-то се справи с тях, едва ли бих го сложил отново.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар