Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за антивирусна програма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също съм с NOD32 и въобще не смятам да го сменям с нещо друго поне в обозримо бъдеще
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

NOD32 е една от най-малоумните антивирусни програми.Ако трябва да перифразирам - Бойко поне ги хващаше, а съдът ги пускаше. НОД32 ги пуска, преди Бойко да ги хване даже, т.е. вече сте заразени

Коментар

Никой не те кара да я ползваш другарю, много хора въобще не ползват антивирусна дори .
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          Никой не те кара да я ползваш другарю, много хора въобще не ползват антивирусна дори .
          То и аз не ползвам в момента, което не ми пречи особено. Но ти, виждам, ползваш доооста стара версия. Точно благодарение на нея й дойде негативната слава на НОД32. Хваща ги, вече като са факт. И не може да ги изтрие, разбира се. Иначе си я "платил", видно е.

Коментар

Въобще не ми се спори така че се оттеглям.Иначе за плащането да "платил" съм я .

Коментар

Orcinus написа:
              NOD32 е една от най-малоумните антивирусни програми.Ако трябва да перифразирам - Бойко поне ги хващаше, а съдът ги пускаше. НОД32 ги пуска, преди Бойко да ги хване даже, т.е. вече сте заразени
              Това не е особено полезно. Колегата пита какво да ползва, а не какво да не ползва. Без изобщо да твърдя обратното, би ли казал защо мислиш така? И коя би препоръчал да ползва?
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Веднага Първо главата си, ама горната. В 90% от случаите вината си я носи задклавиатурното "устройство". Иначе Kaspersky, но да си плати. Както си му е редът.

Коментар

Не си слагай в никакъв случай MCAfee. Дойде ми безплатна за 3 месеца с новото дъно и нали гледам да не изпускам авантата си я сложих. То не бяха регистрации , потвърждения , писане на серийни номера и незнам какво още. Само изключително силно развития ми мързел не ми позоли да я махна докато не и изтече безплатния период. След щракване по погрешка на отворил се неин прозорец автоматично да третира откритите "заплахи" както си пожелае , няколко дена се мъчех да разбера откъде да върна опцията да пита преди да действа. Така и не успях.Иначе на служебния съм с АВГ безплатно , а на личния с НОД , ама по-скоро по-инерция , а не защото съм чел отзиви или нещо подобно.
                  Brava 1.6 ELX

Коментар

Както аз, така и целия ми офис ползва АВГ фрее. Антивирусната е доста добра и най-важно безплатна. От NOD32 съм крайно недоволен, както и всички мои познати. Може би е най-комерсиална и точно най-много вируси се разработват да не ги хваща точно тя. Лично мнение.
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                      Както аз, така и целия ми офис ползва АВГ фрее. Антивирусната е доста добра и най-важно безплатна. От NOD32 съм крайно недоволен, както и всички мои познати. Може би е най-комерсиална и точно най-много вируси се разработват да не ги хваща точно тя. Лично мнение.
                      Бачев, ако има нещо, от което всички сме крайно недоволни, то това е, че нимфите от аватара ти ги пазиш само за теб

Коментар

Orcinus написа:
                        bachev написа:
                        Бачев, ако има нещо, от което всички сме крайно недоволни, то това е, че нимфите от аватара ти ги пазиш само за теб
                        Ила щъ запозная :Д Русата я давам, черната за мене
                        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Егоист такъв

Коментар

Да де. То се очакваше да се изброят почти всички видове антивирус. Затова няма да споделям какво ползвам, а ще кажа- ползвайте това от което сте доволни. Няма такъв антивирус, който и колкото и добре да е ъпдейтван, да не изтърве заплаха. Лично аз за себе си съм против от повечето ъпдейти/освен най-важните/, защото винаги се оправям, но на клиентите си го разрешавам и препоръчвам. Най големият проблем от хващане на ,,вирус" идва не от некадърен антивирус, ами от собствената ви дисциплина и знания за боравене в интернет. Най-вече и от липса на опит. Имам клиенти, които след три-четери години са ми се обаждали и то само профилактично да им прегледам компа, но и такива които се мъкнат на по месец. Един даже идва всяка седмица за преинсталация, след като троянец му е скапал тотално Уиндоуса. Въпреки че съм му сложил антивируса на максимална чувствителност/също и фаеруол-който ненавиждам/, които даже веднъж беше изключил, само и само да посети сайта, който от всякъде гърми за атакуващ софтуер.
                            Fiat Marea TD100

Коментар

Аз не ползвам- разчитам на Firewall- а на уиндоуса- като стане фал ще го преинсталирам и готово- тия антивирусни само чегъртат харда. :D
                              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Сложих й AVG Free пък ще видим Благодаря на отзовалите се колеги. Относно NOD32 и аз навремето го хвалих и препоръчвах на всеки... нооо след като пропусна няколко вируса и след това не можа да ги изтрие, а AVG-то се справи с тях, едва ли бих го сложил отново.
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X