gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за не/говорене по телефона...
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Да и аз не виждам, защо трябва да се псуват такива, които са отбили, защото им е звъннал телефона. Далеч по за псуване са тези, които паркират на Патриарха за да пазаруват например и заради тях тролеите се навират вляво. Аз лично, когато някой ми звънне в повечето случаи затварям и, като спра набирам номера. Когато има възможност за спиране без да преча на движението спирам отстрани на аварийки.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Малко се отклонява темата, но нека поясня в какви ситуации псувам. Кара си някой пред теб по улица с две ленти в едната посока. Задръстване. Изведнъж телефонът му звъни. Включва си аварийките и спира. Спирането и паркирането са забранени. Няма къде да се отбие. Едната лента веднага се запушва и започва някакво сложно престрояване от нея в лявата, която е също задръстена. Е, такъв не заслужава ли разстрел А много пъти съм ставал свидетел на такава неколегиалност - ще си говори на спокойствие 10 минути, а останалите да го д...ат.Иначе ако не ми се пречи защо да свиря и да псувам, само от любов към заяждането ли?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ele написа:Когато говориш по телефона се концентрираш много повече върху разговора, следователно по-малко върху пътя. Я се замислете следващият път колко от разговора по телефона си спомняте и колко от разговора със събеседника. Обзалагам се, че ще помните всяка дума от телефонния разговор, но от разговора със събеседника - едва ли.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Категоично -НЕ!!! Нека дам пример. Говоря с някой колега или с шефа - концентрация 110%. Звъни жената - концентрацията се свежда до ниво - да, да мило! Права си! Така е! Разбира се! Ако ме разбираш какво искам да кажа
Коментар
-
Леле отдавна не бях чел подобни изказвания. Забавлявах се доста. Да телефона прави купища тъпни. Дори и да не усещате. Пресен пример - събота с мен. Едно дупе с мерцедес (АВТОМАТИК !!!) говори по телефон. Караме по Т. Александров и изведнъж дупето навива пълен десен (не смята да погледне в огледалото) и ....... аз съм без огледало, изкривена джанта и т.н. За тва че си говори с некоя пунда в коя поза щял да я оправя примерно (защото 99% от тия разговори са "умни") Не съм виждал някой бизнесмен (смисъл ... добре облечен, костюмче, куфарче и т.н.) да е без хендс фрии. Евала. Човекът си знае, че много говори и разговорите са му важни и е взел мерки. ФАКТ. Телефона пречи. Тук видях иронични подмятания, ми дай да забраниме говоренето с пасажерите в автомобила, и то разсейвало. Пак давам пример. Преди няколко месеца. Пак една пунда. Обяснява разпалено нещо на "колежките" си от колата. Пешеходна пътека на Дондуков, тя си обяснява, колата до нея спира, пешеходеца тръгва ама тя не спира. Добре, че му забърса само чантата. Даже и не разбра и не спря. Какво да говорим. Дали ще пише за разговори, за цигара или за ядене на ябълка, няма значение. Като си зад волана трябва да си отговорен и концентриран. Пък и не ми е известно да се е родил още някой Наполеон, който може да прави по няколко неща накуп.
Коментар
-
////Punto//// написа:Пък и не ми е известно да се е родил още някой Наполеон, който може да прави по няколко неща накуп.
Коментар
-
daley написа:TAIF написа:Категоично -НЕ!!! Нека дам пример. Говоря с някой колега или с шефа - концентрация 110%. Звъни жената - концентрацията се свежда до ниво - да, да мило! Права си! Така е! Разбира се! Ако ме разбираш какво искам да кажаFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар