Здравейте колеги.Ето една интересна случка, която вчера е преживял мой приятел. Той заедно с брат му са шофьори във фирма в столицата. Карат камион. Движат се на поредния курс в София при което на единия му звъни телефона (този дето се вози), вдигат телефона, провежда разговор за няколко секунди и затваря (другия си кара). След няколко минути на светофара ги застига патрулка, която им свирка, за да спрат. След като спират - до тях се доближава полицай, взима документите на водача и му казва:- Акт ли да пиша или фиш за телефона?
Момчето слиза (бесен) от камиона и казва:- Бе ти лу ли си? Не съм говорил по телефона!Показва си текефона, повиквания, приети - набрани, но поУицая е категоричен - НЕ !!!Слиза брат му и обяснява какво се е случило, показва че той е говорил по телефона, показва с кого, дори настоява да му звънне за потвърждение, но поУицая отново е категоричен - НЕ !!!Двамата доста си приличат и като прибавим това, че са били с еднакви гащеризони (служебните униформи)
лесно може да ги объркаш. Те естествено изтъкват и това като аргумент, ама пак нъЦки. Така шофьора отнася акт, на когото естествено пише възражение! Някой запознат ли е от тук на татък какво го очаква
Аз лично мисля, че това ще се потули, като му отменят акта!

Коментар