нов съм в форума и съм решил да зи купувам такова браво така че моля ориентираите ме дали е добра инвестиция !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Bravo 1.8 16v какво ви е мнението !
Collapse
X
-
Добра е, купувай първото срещнато, че бързо свършват.Това е саркастично разбира се, но на такъв въпрос ...Все едно да питам: "Искам да си купя лаптоп с интелски процесор, как са?".:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Колега, разходи се малко из форума и прочети! Търсачка 1Търсачка 2ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
multiband написа:нов съм в форума и съм решил да зи купувам такова браво така че моля ориентираите ме дали е добра инвестиция !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
maskarata написа:Фиата не е инвестиция, той е кредит с голяма лихваFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
snake написа:multiband написа:нов съм в форума и съм решил да зи купувам такова браво така че моля ориентираите ме дали е добра инвестиция !BRAVO 1.8 16v GT
Коментар
-
Да инвестираш означава да си купиш актив, който да ти носи печалба във времето. Покупката на кола е точно обратното - имаш само разходи.На света имаше само едно изключение от това правило и то е Голфа До преди няколко години често се случваше да успееш да продадеш по-скъпо, отколкото си го купил и да спечелиш.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Няма добра инвестиция на колела. Дори и в случаите с Голф - все някой по веригата гори - та чак свети, а и честата смяна на автомобил си е, като руската рулетка. Всичко е късмет: ниска цена на придобиване + порядъчен автомобил = добра сделкаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
multiband написа:snake написа:multiband написа:нов съм в форума и съм решил да зи купувам такова браво така че моля ориентираите ме дали е добра инвестиция !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
multiband написа:snake написа:multiband написа:нов съм в форума и съм решил да зи купувам такова браво така че моля ориентираите ме дали е добра инвестиция !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар