Аз съм българче щастливо - купих си апартамент!Май стените са накриво, но нали си е за мен!Кредита е първа стъпка - почваш с банката борба.То си е голяма тръпка, ако жив си след това.Чакаш смело кота било с други думи - груб строеж.И ти става много мило, сякаш с болка ти растеш.После идва дограмата - пее твоето сърце.Кондензира по стените, но си имаш PVC.Ето майсторите сръчно ще шпакловат две стени.Обясняват ти научно всички нови кривини.После плочки, гипс-картон, майстор нов и нов късмет - пренарежда без фасони уж прекрасния паркет.Иде шкаф след него втори-тук очукан, там сгрешен.Но със майстор не се спори, ти си вечния кретен.И накрая, без съмнение си щастлив, ако ток само след година закъснение има новия ти блокЕх ти българче щастливо - пак си стъпило на криво, а туй дето ти убива докат в скута му седиш не е на майстора теслатани е кирка, ни лопата туй е друг инструмент - кредит за апартамент.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз съм българче..."строителче"
Collapse
X
-
Това е едно стихотворение - написано от някой страдалец. И аз минах по тези стъпки преди три години. Вече излязох от този ад, но спомените са ми пресни и сега от позиция на времето... не ми се ще да си помислям за това щастие наречено: НОВО ЖИЛИЩЕ В НОВОПОСТРОЕНА СГРАДА.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Затова, направете си всичко сами. Няма виновни майстори, няма кого да псувате.Аз така правя, научил съм се, не е мозъчна операция или живопис..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
reter написа:style34 написа:И аз мисля да почвам да лепя плочки другата седмица, че да видим до къде ще я докарам :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
strajaro написа:TAIF написа:- ма си е трагедия.А за кривите стени, нали знаете? - Той бояджията ще ги изправиFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Malone написа:Затова, направете си всичко сами. Няма виновни майстори, няма кого да псувате.Аз така правя, научил съм се, не е мозъчна операция или живопис.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
style34 написа:Сигурно и аз ще съм така. Я кажи някоя тънкост Какво лепило да купувам и направо с него ли почвам да мажа пода? За банята ще имам майстор ама в коридора мисля да се пробвам определеноFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ха ха точно моят случай (особено историята с тока - може да те изкара извън нерви).Затова, направете си всичко сами. Няма виновни майстори, няма кого да псувате.Аз така правя, научил съм се, не е мозъчна операция или живопис.
Коментар
-
много яко стихотворение.Браво.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар