Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте се какво представлявате, господа полицаи! + клипче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте се какво представлявате, господа полицаи! + клипче

http://www.dnes.bg/crime/2009/10/15/...lnoletna.79263 Навсякъде където я прочетох тая новина, пише само как щели да ги уволнят дисциплинарно А няма ли да ги съдят? p.s. Колко трябва да си тъп, за да се снимаш как извършваш престъпление?
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Оная пикла си е изкала първа, сигурен съм!
    Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

sim4ata написа:
      Оная пикла си е изкала първа, сигурен съм!
      Даже и да си е искала,тя е малолетна ,а това трябва да се наказва със затвор!
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Малолетна НЕ! 15 годишна е НЕПЪЛНОЛЕТНА! Ако е била малолетна ... тогава вече отива на педофилия .. не че сега на друго отива ама ... вътре в кошарата съм сигурен че такива като тях ги лекуват много добре, и като се има впредвид и че са били полицаи чак ми става интересно
        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Re: Вижте се какво представлявате, господа полицаи!

dikanio написа:
          http://www.dnes.bg/crime/2009/10/15/beleznici-za-dvama-policai-nasilili-nepylnoletna.79263 Навсякъде където я прочетох тая новина, пише само как щели да ги уволнят дисциплинарно А няма ли да ги съдят? p.s. Колко трябва да си тъп, за да се снимаш как извършваш престъпление?
          нали знаете колеги за едни едно за други дърво.а по въпросът тъпи ли са полицайте ,ще кажа ,че не всички са полу идиоти, има и завършени такива

Коментар

kazan написа:
            Малолетна НЕ! 15 годишна е НЕПЪЛНОЛЕТНА! Ако е била малолетна ... тогава вече отива на педофилия .. не че сега на друго отива ама ... вътре в кошарата съм сигурен че такива като тях ги лекуват много добре, и като се има впредвид и че са били полицаи чак ми става интересно
            Май си в грешка, но не съм сигурен. Като навършиш 16 годишна възраст вече си непалнолетен, преди това малолетен.

Коментар

Точно до навършване на 16г. си малолетен, между 16-18 си непълнолетен, с навършване на 18 г. вече пълнолетен .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Преди няколко дни българин в САЩ получи 2 (ДВЕ) доживотни присъди за въоръжен обир и нападение над полицай.Не е убил никой, нито е изнасилил някой. ДВЕ доживотни присъди!Колко ли щяха да получат тези тъпи ченгета в САЩ?http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/10/..._v_sasht_sled/

Коментар

Някой няма ли по-сериозни аргументи ? Непълнолетен си от 12 до 20 годишен. Айде сега .....

Коментар

Първо до 14 години е малолетен, а след това до 18 непълнолетен. А за тези полицаи мога да кажа че каквато ни е държавата такава ни е и полицията.
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Immortal написа:
                      Преди няколко дни българин в САЩ получи 2 (ДВЕ) доживотни присъди за въоръжен обир и нападение над полицай.Не е убил никой, нито е изнасилил някой. ДВЕ доживотни присъди!Колко ли щяха да получат тези тъпи ченгета в САЩ?http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/10/..._v_sasht_sled/
                      Не знам защо засягаш тази тема, при условие, че ние не сме САЩ, нямаме нито тяхните традиции, нито тяхните закони. Подобни полицаи има навсякъде, но в нормалните държави броят им е сведен до минимум и се поддържа така с векове, докато тук в България искаме за 20-25 години да изградим съзнание, закони и висок стандарт. Но не става и не може да стане. Всеки в тази държава започва от някъде и стига до кривата круша, като крайният резултат е общество, което е готово да хване оръжието, за да сезащитава само, защото полицията не само нищо не прави, ами където има мафия, там има и полицаи. От друга страна полицаите, които искат нещо да правят, не могат, защото законът не ги защитава достатъчно, не им дава права. ук пък идва въпросът за превишаването на правата и стигаме до един омагьосан кръг, който никой, по една или друга причиа не иска да разкъса. Сравнения в САЩ изобщо не са на място, още повече, че и те не са цъфнали и вързали.... но това е друга тема.Сега по въпроса - почти съм сигурна, че девойката си е искала, защото чичковците-полицаи са много готини, пък и едва ли и е за пръв път, може пари да им е искала, те да не са платили и тя да се е оплакала. Но не е виновна тя, а полицаите, които са се съгласили. От друга страна съм абсолютно сигурна, че на тях не им е за пръв път с ученички, но никоя до сега не се е оплакала. Стигаме до една друга тема за ученичките и чичковците с парички, за които мога много да говоря от лични впечтления, но това пак е друга тема. В случая има полицаи, които са виновни, и мома с неустановено поведение, което няма особено значение в случая. За съжаление от медиите нищо не може да се научи, освен предположения, защото съм сигурна, че МВР мълчи. Ще продължава да мълчи, спомнете си за чвека, дето го убиха, като стреяли по мишена, какъв ли не го изкарваха - клошар, пък той - прст пенсионер, отишъл на разходка. За малко да потулят случая, докато сина му, ако не се лъжа, не излезе да каже за какво става въпрос. После - пак потулиха случая. И сега ще стане така - всяко чудо за 3 дни.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

От цялата работа, най-много ме дразни, че полицаите, от най-високо до най-ниско ниво, могат да направят поне едно престъпление безнаказано. За него само ги уволняват, нещо като wild card. Някой даже ги връщат на работа после. Караш пиян, убиваш човек, изнасилваш момиче - няма значение, само връщаш значката и закона не те закача. Виж, ако нямаш такава и си извършил престъпление, значи си загазил. Вчера четох коментара на Карбовски за Стандарт ( http://www.standartnews.com/comments...BE%D1%81%D1%82 ). Последния абзац описва много добре ситуацията - "Властта нависоко декларира загриженост. Малкият държавен чиновник, полицай или съдия обаче не се напъват много-много. Тези хора още живеят в епохата "Станишев". "
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Само едно изречение.Срам и позор за цялото ви министерство господа.Изтипосаха ви този път яката.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

чл. 31 ал. от Наказателен Кодекс
                            Глава третаНАКАЗАТЕЛНООТГОВОРНИ ЛИЦАЧл. 31. (1) Наказателноотговорно е пълнолетното лице - навършило 18-годишна възраст, което в състояние на вменяемост извърши престъпление.(2) Непълнолетно лице - навършило 14 години, но ненавършило 18 години - е наказателноотговорно, ако е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си.(3) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г.) Непълнолетните, на които деянието не може да се вмени във вина, се настаняват по решение на съда във възпитателно училище-интернат или в друго подходящо заведение, ако това се налага от обстоятелствата на случая.(4) По отношение на наказателната отговорност на непълнолетните се прилагат особените правила, предвидени в този кодекс.Чл. 32. (1) Не е наказателноотговорно малолетното лице - ненавършило 14-годишна възраст.(2) По отношение на малолетните лица, извършили общественоопасни деяния, могат да бъдат приложени съответни възпитателни мерки.Чл. 33. (1) Не е наказателноотговорно лицето, което действува в състояние на невменяемост - когато поради умствена недоразвитост или продължително или краткотрайно разстройство на съзнанието не е могло да разбира свойството или значението на извършеното или да ръководи постъпките си.(2) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г.) Не се налага наказание на лице, което е извършило престъпление, когато до произнасяне на присъдата изпадне в разстройство на съзнанието, вследствие на което не може да разбира свойството или значението на своите постъпки или да ги ръководи. Такова лице подлежи на наказание, ако оздравее.Чл. 34. По отношение на лицата, указани в предходния член, в предвидените в този кодекс случаи могат да бъдат приложени съответни принудителни медицински мерки.
                            В никакъв случай не оправдавам тази гадна свинщина, но ... имам приятел, който лежа в затвора за изнасилване на един квартален мендил.Бяхме на един рожден ден и на този рожден ден, аз лично съм свидетел, че абсолютно доброволно от нейна страна въпросната девойка я еваха всички присъстващи с мое изключение и с изключение на колега, които не бяхме пили достатъчно за да загубим ума си някъде в панталоните.Нещо повече, държането на въпросната девойка беше повече от предизвикателно.И понеже "Акулата" изглеждаше като най "балък", някой подучи момичето, че може да изкара добри пари от него.Пари не изкара, но момчето лежа в затвора, според мен, абсолютно незаслужено. Провали му се живота, загуби работата си и семейството.Та ... така, гадно е това, което са направили униформените, но някой път нещата не са само черни или само бели.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Нека да не спорим за точното понятие малолетен,непълнолетен.В САЩ до 21 година спането с лица под 21 години се преследва от закона.Затова там когато нямаш 21г. всеки го е страх да си легне с теб,защото не се знае дали след това няма да кажеш,че си изнасилен(а).Факт е,че тези полицай са глупаци и са за съд,а не само уволнение.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X