Ами ако това момиче беше близка на някой от нас ... А Нямаше да говорите така, че тя си била воновна Преди време бях на един приятел на рожден ден и бяхме непълнолетни още, дойдоха полицаите да прават забележка за музиката и почнахме да се правим на интересни и идиотите влязоха вътре пиха водка и те и почнаха да заговарят момичетата. Момичета говоря на по 14-15 години Затвор за тия и това е ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте се какво представлявате, господа полицаи! + клипче
Collapse
X
-
...
Че в полицията има боклуци - това си е вярно. Ама къде ги няма? И как да се направи подбора - не пише на челото на всеки "аз съм боклук"... Че има и курвички на 13-14 години - също е вярно! И когато един боклук срещне друг боклук какво правим? Отсъждаме кой е по-големия боклук..."Ако се случи с дъщеря ви или ваша близка...?" Е, и майките на най-големите престъпници със сълзи на очи ви убеждават какво "добро момче е той" и как никому нищо лошо не е направил... Природа - какво да се прави...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Че в полицията има боклуци - това си е вярно. Ама къде ги няма? И как да се направи подбора - не пише на челото на всеки "аз съм боклук"... Че има и курвички на 13-14 години - също е вярно! И когато един боклук срещне друг боклук какво правим? Отсъждаме кой е по-големия боклук...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Още изпълнения на държавни униформени "величия".Военнослужещ бе задържан за 24 часа в ареста, след като нападна полицай при опит да му бъде извършена проверка в Карлово, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив. По първоначални данни около 21.00 часа е бил получен сигнал от граждани, че пиян мъж се заяжда безпричинно с продавачка на павилион на спирката за Сопот близо до бензиностанция
Коментар
-
Най-интересно ми е защо униформените си мислят, че оставяйки някакъв знак, който да ги идентифицира като полюцаи, след това никой за нищо не може да ги закачи. Тази фуражка на таблото е оставена съвсем умишлено, сигурно собственикът и е решил, че за него правилата на частния паркинг не важат и може от сутрин до вечер да си държи там колата на сянчица, при максимален безплатен престои от 2 часа.
Коментар
-
Всеки който е станал полицаи от кепето нагоре нищо няма в главата си освен това без униформа са такива мишки че не е истина просто.Аз лично се напарих от педерасополицаи аа пардон униформени,които бяха супер коронпирани,,......... За мен полицията е най-голямата мафия в България защо да спазвам закона след като самите те го нарушават?!?!?!
Коментар
-
Orcinus
ogi28b написа:Най-интересно ми е защо униформените си мислят, че оставяйки някакъв знак, който да ги идентифицира като полюцаи, след това никой за нищо не може да ги закачи. Тази фуражка на таблото е оставена съвсем умишлено, сигурно собственикът и е решил, че за него правилата на частния паркинг не важат и може от сутрин до вечер да си държи там колата на сянчица, при максимален безплатен престои от 2 часа.
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:Нема лабаво - http://vbox7.com/play:222f1398now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар