Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз на De Longhi

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз на De Longhi

Колеги,Моля ако някой от вас знае сервиз на Делонги да сподели адрес и тн.В София са закрили стария сервиз.Търся дистанционно управление за климатик DeLonghi CP40.Предварително благодаря :D
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

В гаранционните им карти има следният адрес за София:ул. "Звъника" 11 партер, тел:958-17-96. Като гледам по картата се пада в Белите Брези.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Трябва да е нов, защото на Звъника не знам да има и място за такъв сервиз!Там са само блокове, имаше и два офиса на интернет фирми, и едно квартално кафе. Уличката не е толкова голяма че да има сервиз на Делонги.Знам къде имаше сервиз за дистанционни на телевизори - Красна поляна - но там няма за клима.Потърси в ибей.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
        Трябва да е нов, защото на Звъника не знам да има и място за такъв сервиз!Там са само блокове, имаше и два офиса на интернет фирми, и едно квартално кафе. Уличката не е толкова голяма че да има сервиз на Делонги.Знам къде имаше сервиз за дистанционни на телевизори - Красна поляна - но там няма за клима.Потърси в ибей.
        Имам приятелче в Техномаркет и той ми каза , че там им е сервиза по гаранцинна карта.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Много благодаря колеги :D Утре пращам бащата.
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Колеги, намерих фирмата, като се свързах с нея посредством Теsy.Пичовете реагираха веднага и ми изпратиха мейл с координати.И така, ако на някой му трябва обслужване на климатична инсталация DeLonghi нека се обърне към http://www.pics.bg/Поздрави,Виктор

Коментар

Working...
            X