Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще изглежда новата банкнота от 20 лв.!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може би зависи от чина, поста който заема и т.н. понеже във входа ми има двама полицаи и двамата имат всички налични стикери по стъклата.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Трябва да се сдобия с такава банкнота за всеки случай. :D
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

svetkos_ написа:
        dikanio написа:
        Нали имаше ограничение, за това колко пари кеш могат да имат в себе си катаджийте по време на смяна. Според мен е по-добре е да си направят система с POS-терминали, а шофьорските книжки да са и дебитни/кредитни карти. Слагаш картата/книжката, въвеждаш си PIN-кода и си заминаваш по-живо, по-здраво. Няма да има "Ми нямам да ти върна" или "Недей ги размахва тия пари, пусни ги на задната седалка".p.s. Понеже по едно време имаше бум на фалшиви двайсетолевки, как ли би постъпил полицай, подкупен с такива? Няма как да я тества на място, не върви да я изпери сещу слънцето и да гледа водния знак. Хем фалшификацията на банкноти е сериозно престъпление, хем не въври да докладва за него, защото ще го питат откъде ги има :D
        Еха, какво предложение ми даде !
        Имам и друго! Може да се използват за бакшиш на стриптизьорки, коя ще ги проверява докато е на пилона, истински ли са или не :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

NikMar написа:
          Като стана дума за полицаи, да не отварям друга тема въпросът ми е: " Полицаи, винетки, застраховки" т.е. полицейските автомобили /служебните/ имат на стъклото си само стикер за минат преглед, дали са застраховани и къде, за венетки и дума не може да става, НО на доста полицаи и на личните автомобили липсват стикери за застраховки, а камо ло и винетки. Вашите наблюдения какви са?
          Служебните им автомобили са освободени от винетни стикери, застраховки имат (скоро имаше подобна тема).Наблюденията ми обаче са, че доста (не казвам всички) от полицаите и на личните си автомобили нямат винетки. За застраховки и прегледи нищо не мога да кажа, но за винетките - определено.Имам приятел, бивш полицай... за пръв път си купи винетка, когато напусна полицията. Наблюденията ми са съвсем преки

Коментар

Вие стикерите изобщо не ги и гледайте, но обърнете внимание на личните автомобили на служителите на полицията. Поне в моя град на повече от половината автомобили паркирани покрай полицията предните стъкла меко казано са тонирани и ми е много интересно, ако някой такъв автомобил ме блъсне какво ще правим. При военните ситуацията е подобна...П.П. Незнам какво му е толкова готино другите да не те виждат, а и ти тях също. Да не говорим пък през нощта...
            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
            -------------------------------------------------------------

Коментар

2000_16V написа:
              Вие стикерите изобщо не ги и гледайте, но обърнете внимание на личните автомобили на служителите на полицията. Поне в моя град на повече от половината автомобили паркирани покрай полицията предните стъкла меко казано са тонирани и ми е много интересно, ако някой такъв автомобил ме блъсне какво ще правим. При военните ситуацията е подобна...П.П. Незнам какво му е толкова готино другите да не те виждат, а и ти тях също. Да не говорим пък през нощта...
              Автомобилите в Българската Армия имат застраховки и винетки. В противен случай не могат да се движат по Републиканската пътна мрежа.
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

z_sutrov написа:
                Айде сега 20лв. било малко. Ами като искате давайте няколко по 20 от тези. То никой не е казал, че само една банкнота трябва да давате.
                Абе аре спрете се бе ... лошо сте ги научили, та вече се пазарят ... Кат тръгнах за морето 10 му бяха малко, та 20 искаше ... егаа му и мамата ... спрете да давате много, че става по-лошо ... малко но от сърце
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Aз пари на катаджии не давам.
                  Браво 1.6 16v 1996
                  Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Колеги 1 път се съпнах и паднах и си намерих 7 лева на цело
                    Fiat Marea Weekend 1.6 16v 103к.с
                    Fiat Idea 1.3 16v MultiJet 70k.c

Коментар

arsenal6890 написа:
                      Колеги 1 път се съпнах и паднах и си намерих 7 лева на цело
                      Ти ли ги намери бре . Тамън си пробвах принтера - щях да ги пускам в серийно производство
                      Grande Punto 1.3 75 hp
                      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Айде една идея да дам и на полицаите. Това е виц, но не виждам, защо да не се приложи на практика :D Един приятел се жалваше, че в некакво село го спрели за превишена скорост, искал да почерпи - казали:"Аа, не - ние рушвети не взимаме, ама - ако искаш, отсреща - в кафето - може по едно кафе да вземеш- кажи, че са за нас, тя - знае как ги пием"... отишъл, казал :" 2 кафета - за полицаите отвън - не знам как ги пият"- девойката казала "ето кафетата - дължите 40 лева...
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Айде една идея да дам и на полицаите. Това е виц, но не виждам, защо да не се приложи на практика :D ...
                          Там е работата, че не е виц, а действителен случай преди години
                          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Replay написа:
                            Аз пък чух нещо подобно на 50тачката,сега имало стачка ,20 били малко :P
                            Ами ще минат и на стотачка.дядо Нено
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

dikanio написа:
                              Айде една идея да дам и на полицаите. Това е виц, но не виждам, защо да не се приложи на практика :D Един приятел се жалваше, че в некакво село го спрели за превишена скорост, искал да почерпи - казали:"Аа, не - ние рушвети не взимаме, ама - ако искаш, отсреща - в кафето - може по едно кафе да вземеш- кажи, че са за нас, тя - знае как ги пием"... отишъл, казал :" 2 кафета - за полицаите отвън - не знам как ги пият"- девойката казала "ето кафетата - дължите 40 лева...
                              Не, това не е виц ( не, че не е смешно ). Случая си е истина и доколкото си спомням се случва в населено място някъде по пътя Бургас - София. По кабеларка преди 5-6 години разлаха този случай. Пострадалия беше карнобатлия... Нищо чудно пък това да е било виц и после да са взаимствали въпросните КАТ - аджии. Какво ли не ражда БГ мозъка за някой друг кинт...Но съм сигурен, че историята е проигравана в действие. Спомням си предаването и после дълго коментирахме с познати този случай. :D
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                              X