Може би зависи от чина, поста който заема и т.н. понеже във входа ми има двама полицаи и двамата имат всички налични стикери по стъклата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще изглежда новата банкнота от 20 лв.!!!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Трябва да се сдобия с такава банкнота за всеки случай. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
svetkos_ написа:dikanio написа:Нали имаше ограничение, за това колко пари кеш могат да имат в себе си катаджийте по време на смяна. Според мен е по-добре е да си направят система с POS-терминали, а шофьорските книжки да са и дебитни/кредитни карти. Слагаш картата/книжката, въвеждаш си PIN-кода и си заминаваш по-живо, по-здраво. Няма да има "Ми нямам да ти върна" или "Недей ги размахва тия пари, пусни ги на задната седалка".p.s. Понеже по едно време имаше бум на фалшиви двайсетолевки, как ли би постъпил полицай, подкупен с такива? Няма как да я тества на място, не върви да я изпери сещу слънцето и да гледа водния знак. Хем фалшификацията на банкноти е сериозно престъпление, хем не въври да докладва за него, защото ще го питат откъде ги има :D!
Коментар
-
NikMar написа:Като стана дума за полицаи, да не отварям друга тема въпросът ми е: " Полицаи, винетки, застраховки" т.е. полицейските автомобили /служебните/ имат на стъклото си само стикер за минат преглед, дали са застраховани и къде, за венетки и дума не може да става, НО на доста полицаи и на личните автомобили липсват стикери за застраховки, а камо ло и винетки. Вашите наблюдения какви са?
Коментар
-
Вие стикерите изобщо не ги и гледайте, но обърнете внимание на личните автомобили на служителите на полицията. Поне в моя град на повече от половината автомобили паркирани покрай полицията предните стъкла меко казано са тонирани и ми е много интересно, ако някой такъв автомобил ме блъсне какво ще правим. При военните ситуацията е подобна...П.П. Незнам какво му е толкова готино другите да не те виждат, а и ти тях също. Да не говорим пък през нощта...Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:Вие стикерите изобщо не ги и гледайте, но обърнете внимание на личните автомобили на служителите на полицията. Поне в моя град на повече от половината автомобили паркирани покрай полицията предните стъкла меко казано са тонирани и ми е много интересно, ако някой такъв автомобил ме блъсне какво ще правим. При военните ситуацията е подобна...П.П. Незнам какво му е толкова готино другите да не те виждат, а и ти тях също. Да не говорим пък през нощта...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
z_sutrov написа:Айде сега 20лв. било малко. Ами като искате давайте няколко по 20 от тези. То никой не е казал, че само една банкнота трябва да давате.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Айде една идея да дам и на полицаите. Това е виц, но не виждам, защо да не се приложи на практика :D Един приятел се жалваше, че в некакво село го спрели за превишена скорост, искал да почерпи - казали:"Аа, не - ние рушвети не взимаме, ама - ако искаш, отсреща - в кафето - може по едно кафе да вземеш- кажи, че са за нас, тя - знае как ги пием"... отишъл, казал :" 2 кафета - за полицаите отвън - не знам как ги пият"- девойката казала "ето кафетата - дължите 40 лева...
Коментар
-
dikanio написа:Айде една идея да дам и на полицаите. Това е виц, но не виждам, защо да не се приложи на практика :D Един приятел се жалваше, че в некакво село го спрели за превишена скорост, искал да почерпи - казали:"Аа, не - ние рушвети не взимаме, ама - ако искаш, отсреща - в кафето - може по едно кафе да вземеш- кажи, че са за нас, тя - знае как ги пием"... отишъл, казал :" 2 кафета - за полицаите отвън - не знам как ги пият"- девойката казала "ето кафетата - дължите 40 лева...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар