Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще изглежда новата банкнота от 20 лв.!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как ще изглежда новата банкнота от 20 лв.!!!

Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Искам да видя истинска такава банкнота
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Аз пък чух нещо подобно на 50тачката,сега имало стачка ,20 били малко :P
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

Еееееее,добре бе! Като в "Пълна лудница" дето правят пародия на"Стани богат" и казват,че едно от предаванията ще бъде с благотворителна цел, за децата на катаджии,отказали рушвет.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

20 са малко.Нека да ги направим 50.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Едно време 5 беше стандарта
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

Дано да не стане на 50 левчета.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Предлагам референдум за пускане на банкнота от 30 лв!!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Да, ама има допусната грешка. Не трябва да бъде Българска Народна Банка, а Полицейска Народна Банка или Българска Полицейска Банка. Първият вариант - Полицейска Народна Банка, повече ми харесва.
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Нали имаше ограничение, за това колко пари кеш могат да имат в себе си катаджийте по време на смяна. Според мен е по-добре е да си направят система с POS-терминали, а шофьорските книжки да са и дебитни/кредитни карти. Слагаш картата/книжката, въвеждаш си PIN-кода и си заминаваш по-живо, по-здраво. Няма да има "Ми нямам да ти върна" или "Недей ги размахва тия пари, пусни ги на задната седалка".p.s. Понеже по едно време имаше бум на фалшиви двайсетолевки, как ли би постъпил полицай, подкупен с такива? Няма как да я тества на място, не върви да я изпери сещу слънцето и да гледа водния знак. Хем фалшификацията на банкноти е сериозно престъпление, хем не въври да докладва за него, защото ще го питат откъде ги има :D
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хм, а като ви спрат в нарушение кой започва пръв да говори за "оправяне", за "някой лев да се почерпите с колегата" и др. подобни, мискини такива ПП: И да не се превърне темата в нещо, което сме си говорили и преди, не ми отговаряйте...
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                        Хм, а като ви спрат в нарушение кой започва пръв да говори за "оправяне", за "някой лев да се почерпите с колегата" и др. подобни, мискини такива ПП: И да не се превърне темата в нещо, което сме си говорили и преди, не ми отговаряйте...
                        Няма значение кой започва пръв, важното е, че всички са съгласни :D За съжаление, както мъдрите хора са казали - " Корупцията е храната на демокрацията" и това няма как да се промени.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Нали имаше ограничение, за това колко пари кеш могат да имат в себе си катаджийте по време на смяна. Според мен е по-добре е да си направят система с POS-терминали, а шофьорските книжки да са и дебитни/кредитни карти. Слагаш картата/книжката, въвеждаш си PIN-кода и си заминаваш по-живо, по-здраво. Няма да има "Ми нямам да ти върна" или "Недей ги размахва тия пари, пусни ги на задната седалка".p.s. Понеже по едно време имаше бум на фалшиви двайсетолевки, как ли би постъпил полицай, подкупен с такива? Няма как да я тества на място, не върви да я изпери сещу слънцето и да гледа водния знак. Хем фалшификацията на банкноти е сериозно престъпление, хем не въври да докладва за него, защото ще го питат откъде ги има :D
                          Еха, какво предложение ми даде !
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Като стана дума за полицаи, да не отварям друга тема въпросът ми е: " Полицаи, винетки, застраховки" т.е. полицейските автомобили /служебните/ имат на стъклото си само стикер за минат преглед, дали са застраховани и къде, за венетки и дума не може да става, НО на доста полицаи и на личните автомобили липсват стикери за застраховки, а камо ло и винетки. Вашите наблюдения какви са?
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Айде сега 20лв. било малко. Ами като искате давайте няколко по 20 от тези. То никой не е казал, че само една банкнота трябва да давате.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                              X