Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще изглежда новата банкнота от 20 лв.!!!
Collapse
X
-
20 са малко.Нека да ги направим 50.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Предлагам референдум за пускане на банкнота от 30 лв!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Нали имаше ограничение, за това колко пари кеш могат да имат в себе си катаджийте по време на смяна. Според мен е по-добре е да си направят система с POS-терминали, а шофьорските книжки да са и дебитни/кредитни карти. Слагаш картата/книжката, въвеждаш си PIN-кода и си заминаваш по-живо, по-здраво. Няма да има "Ми нямам да ти върна" или "Недей ги размахва тия пари, пусни ги на задната седалка".p.s. Понеже по едно време имаше бум на фалшиви двайсетолевки, как ли би постъпил полицай, подкупен с такива? Няма как да я тества на място, не върви да я изпери сещу слънцето и да гледа водния знак. Хем фалшификацията на банкноти е сериозно престъпление, хем не въври да докладва за него, защото ще го питат откъде ги има :D
Коментар
-
Хм, а като ви спрат в нарушение кой започва пръв да говори за "оправяне", за "някой лев да се почерпите с колегата" и др. подобни, мискини такиваПП: И да не се превърне темата в нещо, което сме си говорили и преди, не ми отговаряйте...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Хм, а като ви спрат в нарушение кой започва пръв да говори за "оправяне", за "някой лев да се почерпите с колегата" и др. подобни, мискини такиваПП: И да не се превърне темата в нещо, което сме си говорили и преди, не ми отговаряйте...
Коментар
-
dikanio написа:Нали имаше ограничение, за това колко пари кеш могат да имат в себе си катаджийте по време на смяна. Според мен е по-добре е да си направят система с POS-терминали, а шофьорските книжки да са и дебитни/кредитни карти. Слагаш картата/книжката, въвеждаш си PIN-кода и си заминаваш по-живо, по-здраво. Няма да има "Ми нямам да ти върна" или "Недей ги размахва тия пари, пусни ги на задната седалка".p.s. Понеже по едно време имаше бум на фалшиви двайсетолевки, как ли би постъпил полицай, подкупен с такива? Няма как да я тества на място, не върви да я изпери сещу слънцето и да гледа водния знак. Хем фалшификацията на банкноти е сериозно престъпление, хем не въври да докладва за него, защото ще го питат откъде ги има :D!
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Като стана дума за полицаи, да не отварям друга тема въпросът ми е: " Полицаи, винетки, застраховки" т.е. полицейските автомобили /служебните/ имат на стъклото си само стикер за минат преглед, дали са застраховани и къде, за венетки и дума не може да става, НО на доста полицаи и на личните автомобили липсват стикери за застраховки, а камо ло и винетки. Вашите наблюдения какви са?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар