Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Счупих предния джам...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Счупих предния джам...

ще го сменям то е ясно. Ама не ми е ясно какво става с лепенките за годишна винетка, гражданска и преглед???Колеги дайте съвет. Мои познати ми разправят че можело да се кара с парчета от стария джам със съответните лепенки....ама и те не са много сигурни :D

С макетно ножче се сфалят сякакви лепенки от прозорец .
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Скоро колега от Бургас си го сменя в Кобра.Отлепили ги и му ги залепили на новия.Не проблем и да си караш с парченцата от стъклото,ако си пазиш квитанцията за винетката няма да ти правят проблем.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

В Кобра момчетата ги сменят без проблем от стария на новия прозорец дай им 5 кинта да се почерпят по кафе и няма да се мъчиш с макетен нож.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Re: Счупих предния джам...

xan написа:
          ще го сменям то е ясно. Ама не ми е ясно какво става с лепенките за годишна винетка, гражданска и преглед???Колеги дайте съвет. Мои познати ми разправят че можело да се кара с парчета от стария джам със съответните лепенки....ама и те не са много сигурни :D
          Мястото на винетката и другите задължителни стикери е на стъклото, а не на парче от старото стъкло. И глобяват лошо, дори ако те усетят, че винетката е залепена с тиксо, а какво остава за такава подвижна винетка . Там където ще ти сменят стъклото, без проблем ще ти преместят стикерите и огледалото за обратно виждане, в Кобра си е част от услугата.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Абе част от услугата ама майсторите се правят на интересни. Тъй че още докато си в ’офиса’ и уговаряш нещата си уточни че ще ти преместят винетките. После като ти каже майстора ’ама тука 5лв за винетката’ - директно го пращаш да си говори с администрацията.

Коментар

Re: Счупих предния джам...

snake написа:
              ...Мястото на винетката и другите задължителни стикери е на стъклото, а не на парче от старото стъкло. И глобяват лошо, дори ако те усетят, че винетката е залепена с тиксо, ...
              А аз само да попитам къде пише, че винетката трябва да е залепена здраво за стъклото, или по-точно с лепилото, което е върху нея.Аз мразя да я лепя (въобще всичко) и както е направена може и да не се лепи за стъклото.Ако ме хванат и се заядат, какво ще напишат в акта или каквото е там. Нещо от рода:Не е залепена с оригиналното си лепило....Нали е на стъклото в ъгъла, където е оказана да се сложи. Какво значение има силата на залепване. Нали си имам квитанцията за купуване на винетката. Аз съм и собственика, колата е на мое име, винетката е залепена където трябва, както е написано. Къде не изпълнявам някоя разпоредба?
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                А аз само да попитам къде пише, че винетката трябва да е залепена здраво за стъклото, или по-точно с лепилото, което е върху нея...
                Сигурно са го написали някъде, щом съставят и актове: http://dnes.dir.bg/2009/09/15/news5075576.html
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                X