ще го сменям то е ясно. Ама не ми е ясно какво става с лепенките за годишна винетка, гражданска и преглед???Колеги дайте съвет. Мои познати ми разправят че можело да се кара с парчета от стария джам със съответните лепенки....ама и те не са много сигурни :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупих предния джам...
Collapse
X
-
Re: Счупих предния джам...
xan написа:ще го сменям то е ясно. Ама не ми е ясно какво става с лепенките за годишна винетка, гражданска и преглед???Колеги дайте съвет. Мои познати ми разправят че можело да се кара с парчета от стария джам със съответните лепенки....ама и те не са много сигурни :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Счупих предния джам...
snake написа:...Мястото на винетката и другите задължителни стикери е на стъклото, а не на парче от старото стъкло. И глобяват лошо, дори ако те усетят, че винетката е залепена с тиксо, ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:А аз само да попитам къде пише, че винетката трябва да е залепена здраво за стъклото, или по-точно с лепилото, което е върху нея...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар