На баба ви хвърчилото - стига сте ме дразнили! Суитчъри ще видя най-рано догодина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Суитчери Фиат
Collapse
X
-
fihi
krasio_79bs написа:Irka_fihi написа:На баба ви хвърчилото - стига сте ме дразнили! Суитчъри ще видя най-рано догодина.
Коментар
-
Мен си ме радват и тези и на форума.Само че с тези се справих доста по лесно с поръчката отколкото с форумските.Става въпрос за следното; Тениските на форума които съм виждал до сега са с лепена щампа и това не ми харесва защо са по нетрайни.Единствено да Дидо ’’immortal’’ тениската ми хареса че е със ситопечат или не знам там как му се казва точно,но не е залепена върху материята.Пробвах да си сваля файла от галерията и да си поръчам да ми изработят тениска или яке с форумското лого.Само че проблема се състои в това че файла е в CDR формат и не мога да го кача в сайта за изработване на тениските.Молбата ми към разбиращите от "Корел" ако могат да ги конвертират тези файлове с логото на форума и да качат в галерията или където могат.По този начин ще се улеснят много хора които искат да си поръчат продукти с форумското лого.Ето и форматите с които работят повечето сайтове за изработка на подобен род продуктиПрикачени файлове
Коментар
-
krasio_79bs написа:Мен си ме радват и тези и на форума.Само че с тези се справих доста по лесно с поръчката отколкото с форумските.Става въпрос за следното; Тениските на форума които съм виждал до сега са с лепена щампа и това не ми харесва защо са по нетрайни.Единствено да Дидо ’’immortal’’ тениската ми хареса че е със ситопечат или не знам там как му се казва точно,но не е залепена върху материята.Пробвах да си сваля файла от галерията и да си поръчам да ми изработят тениска или яке с форумското лого.Само че проблема се състои в това че файла е в CDR формат и не мога да го кача в сайта за изработване на тениските.Молбата ми към разбиращите от "Корел" ако могат да ги конвертират тези файлове с логото на форума и да качат в галерията или където могат.По този начин ще се улеснят много хора които искат да си поръчат продукти с форумското лого.Ето и форматите с които работят повечето сайтове за изработка на подобен род продуктиСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:krasio_79bs написа:Мен си ме радват и тези и на форума.Само че с тези се справих доста по лесно с поръчката отколкото с форумските.Става въпрос за следното; Тениските на форума които съм виждал до сега са с лепена щампа и това не ми харесва защо са по нетрайни.Единствено да Дидо ’’immortal’’ тениската ми хареса че е със ситопечат или не знам там как му се казва точно,но не е залепена върху материята.Пробвах да си сваля файла от галерията и да си поръчам да ми изработят тениска или яке с форумското лого.Само че проблема се състои в това че файла е в CDR формат и не мога да го кача в сайта за изработване на тениските.Молбата ми към разбиращите от "Корел" ако могат да ги конвертират тези файлове с логото на форума и да качат в галерията или където могат.По този начин ще се улеснят много хора които искат да си поръчат продукти с форумското лого.Ето и форматите с които работят повечето сайтове за изработка на подобен род продукти
Коментар
-
Експортирах от корелския файл един eps (CMYK, 300 dpi) и го качих в същата папка:http://download.fiat-bg.org/Sticker/...Надявам се да ти свърши работа.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Експортирах от корелския файл един eps (CMYK, 300 dpi) и го качих в същата папка:http://download.fiat-bg.org/Sticker/...Надявам се да ти свърши работа.Прикачени файлове
Коментар
-
Pecho написа:Добре де, я пробвай този GIF тук - за него е сигурно, че е с прозрачен фон. (zip-нал съм го, защото резолюцията му е по-висока от разрешената за качване тук във форума).Прикачени файлове
Коментар
-
Ето и един сайт от мен : http://www.rallyshop.it/index.php?ma...th=23_1117Аз лично не съм си поръчвал и не знам как става точно, но се надявам да съм полезен на някои хораFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
bjlagypa написа:Ето и един сайт от мен : http://www.rallyshop.it/index.php?ma...th=23_1117Аз лично не съм си поръчвал и не знам как става точно, но се надявам да съм полезен на някои хораEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар