Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Суитчери Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На баба ви хвърчилото - стига сте ме дразнили! Суитчъри ще видя най-рано догодина.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      На баба ви хвърчилото - стига сте ме дразнили! Суитчъри ще видя най-рано догодина.
      Ни съ знаи бачо ти Фихи мои да те изгненада за коледа
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Irka_fihi написа:
        Ни съ знаи бачо ти Фихи мои да те изгненада за коледа
        По скоро бих поръчал суитчър с логото на форума.Тези нещо не ме кефят. Лично мое мнение.

Коментар

Мен си ме радват и тези и на форума.Само че с тези се справих доста по лесно с поръчката отколкото с форумските.Става въпрос за следното; Тениските на форума които съм виждал до сега са с лепена щампа и това не ми харесва защо са по нетрайни.Единствено да Дидо ’’immortal’’ тениската ми хареса че е със ситопечат или не знам там как му се казва точно,но не е залепена върху материята.Пробвах да си сваля файла от галерията и да си поръчам да ми изработят тениска или яке с форумското лого.Само че проблема се състои в това че файла е в CDR формат и не мога да го кача в сайта за изработване на тениските.Молбата ми към разбиращите от "Корел" ако могат да ги конвертират тези файлове с логото на форума и да качат в галерията или където могат.По този начин ще се улеснят много хора които искат да си поръчат продукти с форумското лого.Ето и форматите с които работят повечето сайтове за изработка на подобен род продукти
          Прикачени файлове
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ти ми поръчай на мен,пък на себе си вземи какъвто искаш. Мен ме кефят! Айде подаръкът ми за Коледа е готов!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

krasio_79bs написа:
              Мен си ме радват и тези и на форума.Само че с тези се справих доста по лесно с поръчката отколкото с форумските.Става въпрос за следното; Тениските на форума които съм виждал до сега са с лепена щампа и това не ми харесва защо са по нетрайни.Единствено да Дидо ’’immortal’’ тениската ми хареса че е със ситопечат или не знам там как му се казва точно,но не е залепена върху материята.Пробвах да си сваля файла от галерията и да си поръчам да ми изработят тениска или яке с форумското лого.Само че проблема се състои в това че файла е в CDR формат и не мога да го кача в сайта за изработване на тениските.Молбата ми към разбиращите от "Корел" ако могат да ги конвертират тези файлове с логото на форума и да качат в галерията или където могат.По този начин ще се улеснят много хора които искат да си поръчат продукти с форумското лого.Ето и форматите с които работят повечето сайтове за изработка на подобен род продукти
              http://download.fiat-bg.org/Sticker/FIAT-bg-Sticker-2009.jpg Големия или малкия стикер имаш в предвид?
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                krasio_79bs написа:
                http://download.fiat-bg.org/Sticker/FIAT-bg-Sticker-2009.jpg Големия или малкия стикер имаш в предвид?
                И двата ако може,единия за отпред,другия за гърба.ПП.Може ли да се изреже за да е само логото (като кръг).Така като го сложа на друг цвят блуза и се получава едно мазало
                Прикачени файлове
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Експортирах от корелския файл един eps (CMYK, 300 dpi) и го качих в същата папка:http://download.fiat-bg.org/Sticker/...Надявам се да ти свърши работа.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                    Експортирах от корелския файл един eps (CMYK, 300 dpi) и го качих в същата папка:http://download.fiat-bg.org/Sticker/...Надявам се да ти свърши работа.
                    Благодаря за помоща.Пак ударих на камък.Има няква врътка с тези формати.Аз дето никога не съм се занимавал с Корел днес си го изтеглих от замунда и успях да си експортирам големия стикер във SVG файл и да го поставя за щампа без много усилия.Обаче с това кръглото лого не мода да се справя по никакъв начин.Експортирах го в SVG,PNG,JPEG,GIF и във всеки формат резултата е един и същ.Утре ще им пусна запитване по мейла как трябва да се направи защото не можах да се справя.Ето и скрийншот на опита ми с твоя файл.Мислих че аз не мога да се справя,но ти си с много опит и знаеш какво трябва да се направи.Не съм намалил логото с цел по голяма пригледност на проблема.
                    Прикачени файлове
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Добре де, я пробвай този GIF тук - за него е сигурно, че е с прозрачен фон. (zip-нал съм го, защото резолюцията му е по-висока от разрешената за качване тук във форума).
                      Прикачени файлове
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

гиф-а ще е с кофти качество, експортни му го с PNG
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Pecho написа:
                          Добре де, я пробвай този GIF тук - за него е сигурно, че е с прозрачен фон. (zip-нал съм го, защото резолюцията му е по-висока от разрешената за качване тук във форума).
                          Урааааа,ей това трябваше да се получи. С това лого стана супер.После ще пусна скрийн че сега нямам време.Хиляди благодарности
                          Прикачени файлове
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Айде вече и аз съм оборудван. Даже моя го изпробвах и видях , че топли. Заминах в софия с лятно якенце, а се оказа че е студено бая там сутрин. Та много съм доволен.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Ето и един сайт от мен : http://www.rallyshop.it/index.php?ma...th=23_1117Аз лично не съм си поръчвал и не знам как става точно, но се надявам да съм полезен на някои хора
                              Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                              Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                              Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

bjlagypa написа:
                                Ето и един сайт от мен : http://www.rallyshop.it/index.php?ma...th=23_1117Аз лично не съм си поръчвал и не знам как става точно, но се надявам да съм полезен на някои хора
                                Колега ти видя ли за какви цени става дума на този сайт???/
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X