Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Суитчери Фиат
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Kuku написа:За по-големи количества и цената на стоката, и цената на доставката ще са различниAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Хоп, и аз да не видя нещо! Поръчах си суитчер и фланелка, ама познайте с кое лого С колегата Краси ша са изтъпанчим на бургаската среща маркови, дето се вика :D
Коментар
-
Аз малко да си поспамя Нямам никакви забележки към българските дрехи.Винаги ходя с български стоки и никога не съм имал проблем.Пера си ги както си пише на етикета и всичо си е наред и то вече години наред Не знам колежката @ele откъде пазарува, но според мен е време да смени мястото== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми не. Къде търсиш у София битаци? Ся ше трябва да идвам до Габрово,така ли?Дай некъв адрес на бакалията...Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Слав написа:Аз малко да си поспамя Нямам никакви забележки към българските дрехи.Винаги ходя с български стоки и никога не съм имал проблем.Пера си ги както си пише на етикета и всичо си е наред и то вече години наред Не знам колежката @ele откъде пазарува, но според мен е време да смени мястотоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
z_sutrov написа:Айде и аз си поръчах. Надявам се до събота да пристигне.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
reter написа:Да се оплача: радвам се, че ви зарибих, ама бива ли такова нещо, само аз да съм в криза и да немога да си вземаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:reter написа:Да се оплача: радвам се, че ви зарибих, ама бива ли такова нещо, само аз да съм в криза и да немога да си вземаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Знаеш ми добре моментното финансово положение така че споко .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар