Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Суитчери Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Ми не. Къде търсиш у София битаци? Ся ше трябва да идвам до Габрово,така ли?Дай некъв адрес на бакалията...
    Има битаци в София! Че даже са 2-3!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Kuku написа:
      За по-големи количества и цената на стоката, и цената на доставката ще са различни
      Разправяй ги тези на този фотографин .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хоп, и аз да не видя нещо! Поръчах си суитчер и фланелка, ама познайте с кое лого С колегата Краси ша са изтъпанчим на бургаската среща маркови, дето се вика :D
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
          Хоп, и аз да не видя нещо! Поръчах си суитчер и фланелка, ама познайте с кое лого С колегата Краси ша са изтъпанчим на бургаската среща маркови, дето се вика :D
          Ако идваш до Еконта, дето е на една стена от мен да минеш да те видя кой точно цвят си поръчал.Ти имаш избор от 3 модела.ПП. Опаа,мнение номер 800.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз малко да си поспамя Нямам никакви забележки към българските дрехи.Винаги ходя с български стоки и никога не съм имал проблем.Пера си ги както си пише на етикета и всичо си е наред и то вече години наред Не знам колежката @ele откъде пазарува, но според мен е време да смени мястото
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Irka_fihi написа:
              Ми не. Къде търсиш у София битаци? Ся ше трябва да идвам до Габрово,така ли?Дай некъв адрес на бакалията...
              Ами в сградата на фитнеса на ул.Брянска където е ТАО КЛУБ има 1 магазин там има сякви марки коли,мотори и какво ли още не .По еднопосочната към МВР има същия магазин.Пък на битака има наи голямо разнообразие от дрехи с логота ПП:тази седмица има панаир в Севлиево пък другата има в Дряново теиче там 200% ще има голям избор
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Слав написа:
                Аз малко да си поспамя Нямам никакви забележки към българските дрехи.Винаги ходя с български стоки и никога не съм имал проблем.Пера си ги както си пише на етикета и всичо си е наред и то вече години наред Не знам колежката @ele откъде пазарува, но според мен е време да смени мястото
                :D ми то там работата, че аз български дрехи рядко купувам. Даже наскоро се ядосвах за една блузка, която ми подариха - след две изпирания се изкриви на една страна. Да не говорим за висящите конци.... Миналата година си купих яке от препоръчан ми магазин, защото застудя преди това, което купих онлайн да пристигне (якетата на почти една и съща цена), и след 3тото бъркане в джоба открих дупка. Продавачката вика - ще го поправим, аз и викам - и аз мога да си го зашия, въпросът е, че продавате некачестени дрехи. Исках да го сменят, ама тц. След 3 седмици се разпра подгъвът - сега котьо спи на него. Виждала съм и как се купува стока втора употреба и след това се излага в магазина на 10-торна цена.... За българско бельо да не говорим - струва почти толкова, колкото в Маркс и Спенсър, ама след 2-3 перални заприличва на кюлотите на баба ми (лека й пръст), а сутиенът се изкривява и трябва само да го намествам.... ужас, а ако е с банели - двоен ужас!. Затова - нека колегата пише какво става след изпирането. А колкото до това много ли са 40 лева - ами много са, ако не е качествено....
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  Даже наскоро се ядосвах за една блузка, която ми подариха - след две изпирания се изкриви на една страна.
                  Е, то на теб ако не ти се изкриви нещо....

Коментар

Айде и аз си поръчах. Надявам се до събота да пристигне.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      Айде и аз си поръчах. Надявам се до събота да пристигне.
                      +1
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз се зарибих, определено ще викна един на заплата :D
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Да се оплача: радвам се, че ви зарибих, ама бива ли такова нещо, само аз да съм в криза и да немога да си взема
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                            Да се оплача: радвам се, че ви зарибих, ама бива ли такова нещо, само аз да съм в криза и да немога да си взема
                            Ха стига си ревал бе Мой, като се опаричим и двамата ще си поръчаме заедно .
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                              reter написа:
                              Ха стига си ревал бе Мой, като се опаричим и двамата ще си поръчаме заедно .
                              недей така, ще останеш дълго време без !
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Знаеш ми добре моментното финансово положение така че споко .

Коментар

Working...
                                X