Мен си ме радват и тези и на форума.Само че с тези се справих доста по лесно с поръчката отколкото с форумските.Става въпрос за следното; Тениските на форума които съм виждал до сега са с лепена щампа и това не ми харесва защо са по нетрайни.Единствено да Дидо ’’immortal’’ тениската ми хареса че е със ситопечат или не знам там как му се казва точно,но не е залепена върху материята.Пробвах да си сваля файла от галерията и да си поръчам да ми изработят тениска или яке с форумското лого.Само че проблема се състои в това че файла е в CDR формат и не мога да го кача в сайта за изработване на тениските.Молбата ми към разбиращите от "Корел" ако могат да ги конвертират тези файлове с логото на форума и да качат в галерията или където могат.По този начин ще се улеснят много хора които искат да си поръчат продукти с форумското лого.Ето и форматите с които работят повечето сайтове за изработка на подобен род продукти
Мен си ме радват и тези и на форума.Само че с тези се справих доста по лесно с поръчката отколкото с форумските.Става въпрос за следното; Тениските на форума които съм виждал до сега са с лепена щампа и това не ми харесва защо са по нетрайни.Единствено да Дидо ’’immortal’’ тениската ми хареса че е със ситопечат или не знам там как му се казва точно,но не е залепена върху материята.Пробвах да си сваля файла от галерията и да си поръчам да ми изработят тениска или яке с форумското лого.Само че проблема се състои в това че файла е в CDR формат и не мога да го кача в сайта за изработване на тениските.Молбата ми към разбиращите от "Корел" ако могат да ги конвертират тези файлове с логото на форума и да качат в галерията или където могат.По този начин ще се улеснят много хора които искат да си поръчат продукти с форумското лого.Ето и форматите с които работят повечето сайтове за изработка на подобен род продукти
http://download.fiat-bg.org/Sticker/FIAT-bg-Sticker-2009.jpg Големия или малкия стикер имаш в предвид?
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
http://download.fiat-bg.org/Sticker/FIAT-bg-Sticker-2009.jpg Големия или малкия стикер имаш в предвид?
И двата ако може,единия за отпред,другия за гърба.ПП.Може ли да се изреже за да е само логото (като кръг).Така като го сложа на друг цвят блуза и се получава едно мазало
Благодаря за помоща.Пак ударих на камък.Има няква врътка с тези формати.Аз дето никога не съм се занимавал с Корел днес си го изтеглих от замунда и успях да си експортирам големия стикер във SVG файл и да го поставя за щампа без много усилия.Обаче с това кръглото лого не мода да се справя по никакъв начин.Експортирах го в SVG,PNG,JPEG,GIF и във всеки формат резултата е един и същ.Утре ще им пусна запитване по мейла как трябва да се направи защото не можах да се справя.Ето и скрийншот на опита ми с твоя файл.Мислих че аз не мога да се справя,но ти си с много опит и знаеш какво трябва да се направи.Не съм намалил логото с цел по голяма пригледност на проблема.
Добре де, я пробвай този GIF тук - за него е сигурно, че е с прозрачен фон. (zip-нал съм го, защото резолюцията му е по-висока от разрешената за качване тук във форума).
Добре де, я пробвай този GIF тук - за него е сигурно, че е с прозрачен фон. (zip-нал съм го, защото резолюцията му е по-висока от разрешената за качване тук във форума).
Урааааа,ей това трябваше да се получи. С това лого стана супер.После ще пусна скрийн че сега нямам време.Хиляди благодарности
Айде вече и аз съм оборудван. Даже моя го изпробвах и видях , че топли. Заминах в софия с лятно якенце, а се оказа че е студено бая там сутрин. Та много съм доволен.
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар