Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Суитчери Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Пак същата работа - разучи къде правят машинна бродерия и отиди да ти избродират каквото искаш. Може да питаш в някое шивашко студио - те обикновено знаят.
    Между другото това е скъп вариянт. Изработването на бродерия като тази ще му струва около 35лв .
    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Хайде, и моят пристигна! Готов съм вече за срещата
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
        Честито!!! На крака ли ти го донесоха?Цял ден те дебна да те мярна пред офиса на Еконта.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

la squadra azzurra написа:
          Ти кога го поръча?Аз моя в четвъртак вечерта ама още го няма.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

В четвъртък го поръчах, даже вечерта, когато се разписахме покрай суитчера на Красьо. Днес около 10.00 ч. получих СМС, че ще получа доставка от Еконт, и в 10.30 ч момчето го донесе на адреса...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колегите Красьо и la squadra azzurra - я кажете кои размери си поръчахте че да имам ориентир горе долу. А след прането сви ли се ?Красьо до кой офис на Еконт работиш ?
              Brava 1.6 ELX

Коментар

чак сега виждам темата.. г/д преди 10-на дни пристигна моя суитчер на фиат точно от този сайт .. много е добър (bow)

Коментар

ruNNer написа:
                  Колегите Красьо и la squadra azzurra - я кажете кои размери си поръчахте че да имам ориентир горе долу. А след прането сви ли се ?
                  Моя е XL, на срещата утре ще го видиш дали ще ти хареса.От едно изпиране нищо не се разбира.На мен лично ми харесва.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Моя е XL, на срещата утре ще го видиш дали ще ти хареса.От едно изпиране нищо не се разбира.На мен лично ми харесва.
                    Утре ще я пропусна че съм болен , затова питам. Аз май ще си взема максимум размера.
                    Brava 1.6 ELX

Коментар

Аз си харесах една шапка http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=339 Някой ще ме светне ли как се поръчва да не омажа нещо ?
                      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

ktborisov написа:
                        Аз си харесах една шапка http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=339 Някой ще ме светне ли как се поръчва да не омажа нещо ?
                        Правиш си регистрация,и то нататък е описано стъпка-по стъпка как да си поръчаш.Накрая ще ти пратят и мейл за потвръждение че са ти приели поръчката.Личното ми мнение е че не си заслужава да си поръчаш нещо за 10 лева и да платиш повече от половината за куриерска услуга
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси може и по-малко да му е.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                            Краси може и по-малко да му е.
                            То вярно че е в София,ама поне 5 лева сигурно ще му е доставката.По добре да се свърже с тях по телефона и да провери дали нямат магазин из София.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              ktborisov написа:
                              Правиш си регистрация,и то нататък е описано стъпка-по стъпка как да си поръчаш.Накрая ще ти пратят и мейл за потвръждение че са ти приели поръчката.Личното ми мнение е че не си заслужава да си поръчаш нещо за 10 лева и да платиш повече от половината за куриерска услуга
                              Мерси
                              There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

И аз си поръчах-очаквам доставка :D
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X