Хоп, и аз да не видя нещо! Поръчах си суитчер и фланелка, ама познайте с кое лого С колегата Краси ша са изтъпанчим на бургаската среща маркови, дето се вика :D
Хоп, и аз да не видя нещо! Поръчах си суитчер и фланелка, ама познайте с кое лого С колегата Краси ша са изтъпанчим на бургаската среща маркови, дето се вика :D
Ако идваш до Еконта, дето е на една стена от мен да минеш да те видя кой точно цвят си поръчал.Ти имаш избор от 3 модела.ПП. Опаа,мнение номер 800.
Аз малко да си поспамя Нямам никакви забележки към българските дрехи.Винаги ходя с български стоки и никога не съм имал проблем.Пера си ги както си пише на етикета и всичо си е наред и то вече години наред Не знам колежката @ele откъде пазарува, но според мен е време да смени мястото
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Ми не. Къде търсиш у София битаци? Ся ше трябва да идвам до Габрово,така ли?Дай некъв адрес на бакалията...
Ами в сградата на фитнеса на ул.Брянска където е ТАО КЛУБ има 1 магазин там има сякви марки коли,мотори и какво ли още не .По еднопосочната към МВР има същия магазин.Пък на битака има наи голямо разнообразие от дрехи с логота ПП:тази седмица има панаир в Севлиево пък другата има в Дряново теиче там 200% ще има голям избор
Аз малко да си поспамя Нямам никакви забележки към българските дрехи.Винаги ходя с български стоки и никога не съм имал проблем.Пера си ги както си пише на етикета и всичо си е наред и то вече години наред Не знам колежката @ele откъде пазарува, но според мен е време да смени мястото
:D ми то там работата, че аз български дрехи рядко купувам. Даже наскоро се ядосвах за една блузка, която ми подариха - след две изпирания се изкриви на една страна. Да не говорим за висящите конци.... Миналата година си купих яке от препоръчан ми магазин, защото застудя преди това, което купих онлайн да пристигне (якетата на почти една и съща цена), и след 3тото бъркане в джоба открих дупка. Продавачката вика - ще го поправим, аз и викам - и аз мога да си го зашия, въпросът е, че продавате некачестени дрехи. Исках да го сменят, ама тц. След 3 седмици се разпра подгъвът - сега котьо спи на него. Виждала съм и как се купува стока втора употреба и след това се излага в магазина на 10-торна цена.... За българско бельо да не говорим - струва почти толкова, колкото в Маркс и Спенсър, ама след 2-3 перални заприличва на кюлотите на баба ми (лека й пръст), а сутиенът се изкривява и трябва само да го намествам.... ужас, а ако е с банели - двоен ужас!. Затова - нека колегата пише какво става след изпирането. А колкото до това много ли са 40 лева - ами много са, ако не е качествено....
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Айде и аз си поръчах. Надявам се до събота да пристигне.
+1
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар