Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не издържах - надявам се Фиат да прости тази изневяра :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gantcho написа:
    Immortal написа:
    Съвет за GSM-а - вземи си от твоя оператор втора карта със същия номер.
    Ученото си е учено :D Мерси, за съвета, колега. Оказа се, че баща ми вече бил купил SIM-карта за колата, защото искал да ми я вземе. Не щял да му връщам никакви пари - искал колата И щял да ми даде Брава-та 1.9 JTD... Ще ме накара да почна да го отбягвам този човек
    Въъй ( по нашенски ) - що така ? ... Ама какво се чудя - всеки разбира от хубаво, а и казват - музиката свирила за този, който плаща. Ох, какво да ги правиш - бащи. Моя ( да ми е жив и здрав ) е " по-палав ’’и от щерка ми :D . За времето в, което аз карам една кола той съсипва поне две - и все към лаченото гледа. Разбирам те...И Бравата не е лоша. ( ама какво друго да кажа )
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Най-накрая се наканих и аз да пиша. :D Голяма сладуранка ти е колицата! :D Много да те слушка! За изневярата не бери грижа - нали с италианка си го "направил",а не с германка или французойка! Халал да ти е Алфата и да не избягаш от форума! Пожелавам ти с половинката да я пробвате откъм секс тая кола! ПП.Да не се окаже след време,че има вградено Жакузи и телевизор.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Пожелавам ти с половинката да я пробвате откъм секс тая кола! ПП.Да не се окаже след време,че има вградено Жакузи и телевизор.
        Благодаря за пожеланието. Хубаво пожелание Лошото е, че обикновено имаме малолетни наблюдатели с нас когато сме в колата Ще стане малко като онзи виц дето отива бай мангал на сексолог и се оплаква, че Айшето не я кефи секса. - Ми как го правите? - пита докторът.- Стандартно - под завивката, с пижами, аз отгоре, жената отдолу...- Махате завивките, чисто голи ще го правите и сменяйте позите - отпред, отзад, отстрани - разнообразие трябва.Заминава си манго и никакъв не се вясва повече. След месец доктора случайно го среща и пита:- Как е сега, започна ли да и харесва на жена ти?- Докторе, за жената не знам, но децата полудяват от кеф
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Напълно те разбирам,ние по тази причина още не сме пробвали Мареата. Оставяте голямото да гледа малкото и се почвате! ПП. И тая тема придоби друга насоченост...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Честита да ти е новата любима и все да те радва и приятно да те изненадва. Дано не прочете жена ти, че ще стане еднаааа.

Коментар

Честито и от мен! Наистина е хубава, много! Относно окачването, като ти дойде до главата можеш да споделиш колко са скъпи носачите. Много ми харесват и аз дебна нещо такова. Може на ЛС да ми пишеш ако искаш колко си я платил?Това което аз знам е, че отзад са с някакви носачи подобно на модел от Мерцедес и затова са толкова солени. Но кеф цена няма Много безаварийни! :D
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Отново се убеждавам, че никой не чете постовете в, която и да е тема отначалото до край...
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Честито и от мен колега! Мн да те слуша красавицата Люботипно ми е, ти смени ли масло, филтри и т.н. и какви пари излизат консумативите за 166-тицата
                  Brava 103HP
                  ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Честито и от мен.Много безаварийни километри И аз винаги съм се чудил защо на 2.4 мотора на 166 му дават 100 Аh акумулатор, а на либрата си е 70 по книжка а мотора е същия ....Иначе 6-та та скорост си е голяма глезотия и най- ме е яд че либрока няма Ако имаш въпроси - заповядай я Алфа форума.
                    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

И от мен честито колега,добър избор.И аз като тебе се метнах на такава красавица преди година и сега се наслаждавам на комфорта и лукса ,който е в изобилие.Но трябва да ти кажа ,че трябва да отделяш много повече финикииски знаци за подръжка в сравнение с фиата.ако имаш някакво питане или нужда от съвет относно експлоатацията не се притеснявай и драсни Л.С.Още един път честито

Коментар

miro2177 написа:
                        Честито и от мен колега! Мн да те слуша красавицата Люботипно ми е, ти смени ли масло, филтри и т.н. и какви пари излизат консумативите за 166-тицата
                        И без да съм ги сменил още съм сигурен, че е колкото на Мареа-та и колкото на 1.9 двигателите. Когато купувах за Мареа-та на времето върху частите фигурираха всички двигатели 1.9 и 2.4 - от Пунто 1.9 атмосферен дизел, до Ланча Тезис 2.4. Така че очаквам общо да ми излязат частите под 300 лева плюс труд както следва:1. Ангр. ремък - 49 лева.2. Двете ролки 140 лева (110+30)3. Масло Селения 5л около 60 кинта.4. Маслен, въздушен и горивен филтър - общо към 30-40 кинта.Но ако има изненади, ще докладвам :D

Коментар

Това са цените, то двигателите са си еднакви.Само да не ти се наложи да сменяш обтегача на външният ремък , че е 250 лева.Чувал съм че не е лоша идея да се смени и водна помпа при смяната на консумативите , че да ти е мирна главата.п.с Не си писал за външният ремък и прилежащите му ролки , няма ли да ги сменяш и тях ?
                          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

100a e щот тва е лимузина..Има доста повече неща който са с ток , 5 цилиндъра си върти.Джантите са 5х108 просто и да са на 98 като фиат пак не са с 4 дупки И на 6-та с 2000 оборота си е на 120 - толкова беше като ме вози един приятел с неговата 166 (136коня).
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

pr_00f написа:
                              п.с Не си писал за външният ремък и прилежащите му ролки , няма ли да ги сменяш и тях ?
                              Това пистовият ремък ли е? Колко струва смяната му и ролките? В книжката мисля, че не е включен като manutenzione programmata (програмирана поддръжка), нужно ли е да се сменя задължително?

Коментар

Да - за пистовият ремък става дума.Цените са приблизително: 20 лева за ремък и 2 ролки по 60-70. То там е и прословутият обтегач който е 250 лв. Поне този ремък лесно може да се види в какво състояние е , както и ролите и обтегача.Погледнете също и демпферната шайба на коляновият вал, дано да е наред.Погледни тук за цени :http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12108

Коментар

Working...
                                X