gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не издържах - надявам се Фиат да прости тази изневяра :)
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Най-накрая се наканих и аз да пиша. :D Голяма сладуранка ти е колицата! :D Много да те слушка! За изневярата не бери грижа - нали с италианка си го "направил",а не с германка или французойка! Халал да ти е Алфата и да не избягаш от форума! Пожелавам ти с половинката да я пробвате откъм секс тая кола! ПП.Да не се окаже след време,че има вградено Жакузи и телевизор."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Пожелавам ти с половинката да я пробвате откъм секс тая кола! ПП.Да не се окаже след време,че има вградено Жакузи и телевизор.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Честито и от мен! Наистина е хубава, много! Относно окачването, като ти дойде до главата можеш да споделиш колко са скъпи носачите. Много ми харесват и аз дебна нещо такова. Може на ЛС да ми пишеш ако искаш колко си я платил?Това което аз знам е, че отзад са с някакви носачи подобно на модел от Мерцедес и затова са толкова солени. Но кеф цена няма Много безаварийни! :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Честито и от мен.Много безаварийни километри И аз винаги съм се чудил защо на 2.4 мотора на 166 му дават 100 Аh акумулатор, а на либрата си е 70 по книжка а мотора е същия ....Иначе 6-та та скорост си е голяма глезотия и най- ме е яд че либрока няма Ако имаш въпроси - заповядай я Алфа форума.
Коментар
-
И от мен честито колега,добър избор.И аз като тебе се метнах на такава красавица преди година и сега се наслаждавам на комфорта и лукса ,който е в изобилие.Но трябва да ти кажа ,че трябва да отделяш много повече финикииски знаци за подръжка в сравнение с фиата.ако имаш някакво питане или нужда от съвет относно експлоатацията не се притеснявай и драсни Л.С.Още един път честито
Коментар
-
miro2177 написа:Честито и от мен колега! Мн да те слуша красавицата Люботипно ми е, ти смени ли масло, филтри и т.н. и какви пари излизат консумативите за 166-тицатаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Това са цените, то двигателите са си еднакви.Само да не ти се наложи да сменяш обтегача на външният ремък , че е 250 лева.Чувал съм че не е лоша идея да се смени и водна помпа при смяната на консумативите , че да ти е мирна главата.п.с Не си писал за външният ремък и прилежащите му ролки , няма ли да ги сменяш и тях ?
Коментар
-
100a e щот тва е лимузина..Има доста повече неща който са с ток , 5 цилиндъра си върти.Джантите са 5х108 просто и да са на 98 като фиат пак не са с 4 дупки И на 6-та с 2000 оборота си е на 120 - толкова беше като ме вози един приятел с неговата 166 (136коня).Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
pr_00f написа:п.с Не си писал за външният ремък и прилежащите му ролки , няма ли да ги сменяш и тях ?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Да - за пистовият ремък става дума.Цените са приблизително: 20 лева за ремък и 2 ролки по 60-70. То там е и прословутият обтегач който е 250 лв. Поне този ремък лесно може да се види в какво състояние е , както и ролите и обтегача.Погледнете също и демпферната шайба на коляновият вал, дано да е наред.Погледни тук за цени :http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12108
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар