Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не издържах - надявам се Фиат да прости тази изневяра :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като прочетох заглавието си помислих, че се мяташ на Гоуф Много си ти е хубава колицата, честито и много безаварийни километри :D

Коментар

Честит ти нов автомобил! Пожелавам ти много повече късмет с него на пътя и мнооого безаварийни километри. Това мисля ,че е топ модел на Алфа и надали ще те разочарова с нещо.
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Честито колега. Винаги съм казвал, че всяко зло за добро. След неприятната случка изживяваш хубави моменти. Желая ти много безаварийни километри и само хубави моменти с Алфиор. Колата е чудесна...Блазе ти ( благородно ). Желая ти успех и дано лошия късмет те е загърбил завинаги.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Inessita написа:
          Като прочетох заглавието си помислих, че се мяташ на Гоуф
          И аз си помислих същото... Дълги и безаварийни километри с красавицата!

Коментар

Честито колега. Тоя модел има малко "странна" предница.Винаги ми е бил един такъв особен
            Браво 1.6 16v 1996
            Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Казват, че лошо удряли по джоба тия алфи, но дано да си попаднал на читава кола. Щом те е привлякла неудържимо, честито и дано те радва !
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Immortal написа:
                Inessita написа:
                Като прочетох заглавието си помислих, че се мяташ на Гоуф
                И аз си помислих същото... Дълги и безаварийни километри с красавицата!
                Наистина ме разсмяхте от сърце. Това никога няма да се случи - не е нужно да се кълна :D Благодаря на всички за честитките.Между другото, някой ми беше писал сега като отида във форума на Алфа да не забравя този. Първо, не знам дали ще отида там, не съм сигурен. Истината, обаче, е че това е единственият български форум, в който членувам и нямам намерение да го забравя - просто няколко месеца ме нямаше защото имах много неща на главата, а и бях без кола.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Та сега вече, когато я регистрирах и я покарах 100-ина километра из София, нека да споделя още някои впечатления:1. Освен, че джантите на Мареата не стават за тази кола, не става и акумулатора По книжка Мареата беше, ако не се лъжа, с акумулатор 60 Ah. Аз имам на една година 72 Ah и си мислех, че поне с акумулатора няма да имам проблеми. Тази нахалница, обаче, ми иска акумулатор 100 Ah :D Надявам се, че този с който е купена ще издържи зимата...2. Скоростите са не 5, както на Марчето, а 6. По-късички са и колата върви по-брутално, макар, че е само с 10 коня отгоре (но и с 200 кила ).3. Оказа се, че съм си купил и GSM - има си вгреден моля ви се Сега ще иска и СИМ-карта да й купувам И изобщо, каквото и да бутна по нея, все излиза по някоя приятна изненада. И всичко работи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Бати лачената мръсница :D Милиони безаварийни километри пожелавам Абе да питам и аз за акумулатора. Моята съм я купувал преди около 5 години с един, който е 42 Ah. Трябва ли да й взимам по-голям или да карам с тоя?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Gantcho, както пишеш, нещата с тази Алфа се случват, както в истинския живот :D . При опознаване с нова приятелка не знаеш с, какво ще те изненада, а и когато изненадите са приятни и съвпадат с твоя гъдел ...ей го на - влюбване до уши. Желая ти от сърце изненадите и кефа от Алфата да не свършват в близко бъдеще.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Със здраве и безаварийно колега! А как е возията на луксозната италянка? Само дишай дълбоко като дойде време за правене на окачване Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                        Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Айде честито и от мен и много, много километри зад волана.
                          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

style34 написа:
                            Абе да питам и аз за акумулатора. Моята съм я купувал преди около 5 години с един, който е 42 Ah. Трябва ли да й взимам по-голям или да карам с тоя?
                            Карай докато му стопиш лагерите, после си купи 50 Ah

Коментар

Съвет за GSM-а - вземи си от твоя оператор втора карта със същия номер. За МТЕЛ знам от колега от Ланча форума (с Либра), че се доплаща 5 лв към таксата. За останалите оператори не знам, но мисля че и те би трябвало да предлагат нещо подобно.Така и да си забравиш телефона - ти остава този в колата

Коментар

Immortal написа:
                                Съвет за GSM-а - вземи си от твоя оператор втора карта със същия номер.
                                Ученото си е учено :D Мерси, за съвета, колега. Оказа се, че баща ми вече бил купил SIM-карта за колата, защото искал да ми я вземе. Не щял да му връщам никакви пари - искал колата И щял да ми даде Брава-та 1.9 JTD... Ще ме накара да почна да го отбягвам този човек

Коментар

Working...
                                X