Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не издържах - надявам се Фиат да прости тази изневяра :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не издържах - надявам се Фиат да прости тази изневяра :)

Здравейте пак, колеги. Някои от вас вероятно си спомнят как плаках из форума относно загубата на Марчето 2.4 JTD, лека й пръст. Та след няколко месеца без кола благодарение на коректността на застрахователите ми (но това в друга тема като му дойде времето щото ОЩЕ не са ми платили), най-сетне ми пламна келя, изтръсках нашите с пари на заем и... изневерих на Фиат. Все пак и с малко дете в София без кола си е х..Всичко се случи в събота. Прави ми впечатление, че напоследък няма много коли на пазара. Бях решил да купувам Lybra или Alfа 2.4 JTD или Stilo, но се оказа голямо нямане. Сотят си разни кенефи с години. Временните им номера изтекли още 2008, че и 2007!!! Обаче нашите мили джамбази си им държат баснословните цени и повече от 3-4-5-800 лева не смъкват. Говорим за цени от по 7-8 хиляди отпреди 2 години. Поне 10-ина такива тояги огледахме щателно с моя техник - според джамбазите било съвсем нормално целият (мит!) двигател да е омаслен, турбината и тя да е омаслена, двигателят да работи на импулси, турбината да свири като локомотив и т.н. Вече се бях отчаял, когато я видях - внесена преди 2 седмици, с актуални транзитни номера, на прилична цена, купена на старо от местен дилър на Фиат в Торино. Механикът я чу, каза да дам газ, погледна я отвътре и ми каза да се пазаря до смърт Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Малко ме плаши - все пак е топмодел, ламарините са й скъпи, каското ще е доста харно, чисто новите ми гуми и джанти от Марчето не стават за нея, щото тя е с 16-ки Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 и т.н.Но като си поставих четирибуквието в нея, просто пощръклях. Два пъти си тръгвах недоволен от цената. Най-накрая продавачът ме догони с една моторетка из пазара и ми каза нещо, което мога да си позволя. Та днес броих парите и гордо представям Alfa Romeo 166, 2.4 JTD, 140 HP, 2000 година с неизвестно още за мен количество екстри, клонящо към максимума (изключая кожени седалки, но останалото от интериора е кожа). Ето я:ПП. Хаааа, джамбазите този път са се объркали по сътклата - слязла е от конвейра март 2001г., а не 2000 г.
    Прикачени файлове
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Ами да ти е честита колега и само хубави моменти!
    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Честито и със здраве да си я карате, хубав автомобил, семеен.Мисля, че нищо не си изневерил, бивш фиатаджия няма.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

туй голям звяр бе колега.честита да ти е и много безаварийни километри....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Malone написа:
          Честито и със здраве да си я карате, хубав автомобил, семеен.Мисля, че нищо не си изневерил, бивш фиатаджия няма.
          Прав си, не съм бивш ПП. Всъщност, не знам доколко е семеен автомобил - бившите двама собственици са 48-и и 50-и набор, едва ли са слагали детски столчета, както ще направя аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

gantcho написа:
            Malone написа:
            Прав си, не съм бивш ПП. Всъщност, не знам доколко е семеен автомобил - бившите двама собственици са 48-и и 50-и набор, едва ли са слагали детски столчета, както ще направя аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            Колега, Само трябва да се радваш от изневярата. Това е лимузина. Страхотно парче си намерил, пожелавам ти само да и сменяш основните консумативи и дизел да сипваш. А моторът е повече от добър, сам ще се увериш. Един познат много го хвали, даже казва, че му харчи максимум 8 в градски условия с настъпване. Какво по-хубаво от това. Безаварийно! :D
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Любимата ми кола....като ми дойде времето мисля и аз да се хвърля на една такава, но с фейслифта. Само ме плаши окачването, което до колкото знам от един приятел, който имат такава е безбожно скъпо(и предницата и задницата)Честито колега и с кеф да си я караш и без инциденти вече
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

svetkos_ написа:
                А моторът е повече от добър, сам ще се увериш. Един познат много го хвали, даже казва, че му харчи максимум 8 в градски условия с настъпване. Какво по-хубаво от това. Безаварийно! :D
                Колега, аз не съм тръгнал да си го купувам на сляпо този мотор :D Близо 2 години карах Мареа с него и чудесно съм убеден в качествата му. Приятелят ти не те е излъгал - наистина гори под 8 градско, НО лятото и то без особено настъпване Зимата качва около и до 9/100 когато са минусите и на по-малки разстояния.Благодаря на всички за пожеланията

Коментар

Сърдечни поздави за "Алфа"-та! Колата изглежда отлично, а цвета е трепач. Представям си колко си въодушевен и развалнуван от новата придобивка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Честито колега!!! Перфектно изглежда! Много безаварийни километри и да си я карате със здраве!
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито, колега, много радост с тази кола, а тя със сигурност може много да те радва. И аз имам намерение да се емтна на точно такава, но ще е по-нататък.В коя Младост си, че може да се засичаме някъде из квартала?
                      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                      Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Колега, не знам защо само не промениш заглавието на темата на нещо от сорта на "Вижте новата ми хубавица". Да ти е честита и само безаварийни весели километри да те очакват... :D
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Е-е, браво, колега! Голяма красавица! Да си я караш със здраве и само да те радва. Правилно са казали хората - всяко зло - за добро. Имало е защо да изчакаш няколко месеца и да обиколиш толкоз джамбази, за да попаднеш на това бижу. Поздрави!
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

iceflame написа:
                            Колега, не знам защо само не промениш заглавието на темата на нещо от сорта на "Вижте новата ми хубавица". ...
                            :D Ами след 5 поредни семейни фиата плюс 34 години Жигула 2101, на чиито болтове пишеше Фиат, просто наистина го усещам леко като изневяра Макар да съм наясно с генетичното им родство :D

Коментар

Ами колега,в крайна сметка на кой-каквото му легне на душата. Да ти е честита алфата тогава и много безаварийни километри!
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

Working...
                              X