kosta84bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
зимата..........
Collapse
X
-
Хайде пак на черешата със "зимните гуми", надявам се колеги, че всички говорите за "гуми за сняг" защото терминът "зимни гуми" е измислен от търговците и вносителите на гуми. Гумите за сняг са ефективни/ефикасни само и единствено на сняг и мек лед. Гумите за лед за със шипове, но незнайно защо в България не е прието гумите НИ да имат шипове. Така, понеже възникват смешни перипетии отново коло гумите, аз да се изекна и в тая тема - карам с всесезонни гуми вече 3 години - на 2те коли. Карал съм по сняг и лед - при нормални скорости, спокойно шофиране и умения - автомобила си се държи прекрасно. Присъствал съм на "надценяване" на зимни гуми...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Зимата ме изненада Сутринта ми бяха замръзнали пръскалките за предното стъкло. Кото позагря колата и се отпушиха. По късно купих литър зимен концентрат и вече няма до имам проблем. Остана да проверя антифриза и да сложа зимните гуми.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
jenshen73 написа:Хайде пак на черешата със "зимните гуми", надявам се колеги, че всички говорите за "гуми за сняг" защото терминът "зимни гуми" е измислен от търговците и вносителите на гуми. Гумите за сняг са ефективни/ефикасни само и единствено на сняг и мек лед. Гумите за лед за със шипове, но незнайно защо в България не е прието гумите НИ да имат шипове. Така, понеже възникват смешни перипетии отново коло гумите, аз да се изекна и в тая тема - карам с всесезонни гуми вече 3 години - на 2те коли. Карал съм по сняг и лед - при нормални скорости, спокойно шофиране и умения - автомобила си се държи прекрасно. Присъствал съм на "надценяване" на зимни гуми...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар