Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

зимата..........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta84bg написа:
    Да не ме обвините в измяна на марката, но: http://www.youtube.com/watch?v=XOm40...atedМакар, че има много реклама quattro е добър отговор на зимата. А за нас остава - добри зимни гуми, леко с газта и спирачката, без резки движения на волана и съобразена скорост. Тогава и фиата минава на всякъде по планините.
    Преди около 5 години имах възможността да карам такова една зима.Същия модел само че коби Ауди 100сс Куатро.Невероятен автомобил.136 кончета и голям и сигурен навсякъде.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Като говорим за Зимата - ха, честит Ви първи сняг!
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Хайде пак на черешата със "зимните гуми", надявам се колеги, че всички говорите за "гуми за сняг" защото терминът "зимни гуми" е измислен от търговците и вносителите на гуми. Гумите за сняг са ефективни/ефикасни само и единствено на сняг и мек лед. Гумите за лед за със шипове, но незнайно защо в България не е прието гумите НИ да имат шипове. Така, понеже възникват смешни перипетии отново коло гумите, аз да се изекна и в тая тема - карам с всесезонни гуми вече 3 години - на 2те коли. Карал съм по сняг и лед - при нормални скорости, спокойно шофиране и умения - автомобила си се държи прекрасно. Присъствал съм на "надценяване" на зимни гуми...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Зимата ме изненада Сутринта ми бяха замръзнали пръскалките за предното стъкло. Кото позагря колата и се отпушиха. По късно купих литър зимен концентрат и вече няма до имам проблем. Остана да проверя антифриза и да сложа зимните гуми.
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

jenshen73 написа:
            Хайде пак на черешата със "зимните гуми", надявам се колеги, че всички говорите за "гуми за сняг" защото терминът "зимни гуми" е измислен от търговците и вносителите на гуми. Гумите за сняг са ефективни/ефикасни само и единствено на сняг и мек лед. Гумите за лед за със шипове, но незнайно защо в България не е прието гумите НИ да имат шипове. Така, понеже възникват смешни перипетии отново коло гумите, аз да се изекна и в тая тема - карам с всесезонни гуми вече 3 години - на 2те коли. Карал съм по сняг и лед - при нормални скорости, спокойно шофиране и умения - автомобила си се държи прекрасно. Присъствал съм на "надценяване" на зимни гуми...
            Гумите ни за сняг нямат шипове за да не надерат ’’хубавия’’ асфалт по пътищата, колега .
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
            X