Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
зимата..........
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
ele написа:не трябва да имам зимни гуми, тук не пада сняг и температурите са под 0 зимата за не повече от 2-3 седмици. (Това не знам за кой път го повтарям, ама няма кой да го прочете)
Коментар
-
ele написа:koolio написа:Мда, ако правилата са да караш с 90 по хубав път с добра видимост това значи.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
ele написа:koolio написа:Мда, ако правилата са да караш с 90 по хубав път с добра видимост това значи.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:Как да не пада сняг във Варна,07год. имаше 1 метър,забрави ли,и с тия летни сандали с които караш,каква е тая техника за която говореше.Може би и в Скандинавия карат с летни гуми и с техника за която ние не знаемВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Gofi написа:Как да не пада сняг във Варна,07год. имаше 1 метър,забрави ли,и с тия летни сандали с които караш,каква е тая техника за която говореше.Може би и в Скандинавия карат с летни гуми и с техника за която ние не знаемFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ele написа:Gofi написа:Как да не пада сняг във Варна,07год. имаше 1 метър,забрави ли,и с тия летни сандали с които караш,каква е тая техника за която говореше.Може би и в Скандинавия карат с летни гуми и с техника за която ние не знаемMarea HLX 147ps
Коментар
-
Браво ele аз те подкрепям. Колеги как да ви го обясни човек, че СКОРОСТТА УБИВА а не лятна или зимна гума, млад или стар шофьор, опитен или неопитен, сняг, дъжд или слънце. Съобразявате ли се с пътните условия и състоянието на автомобила, спазвате ли правилата не би трябвало да има проблеми. А това, че зимните гуми са плюс единствено за сняг и кал никой не оспорва. Не разчитайте на един или два плюса.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
marmil написа:Браво ele аз те подкрепям. Колеги как да ви го обясни човек, че СКОРОСТТА УБИВАAlfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Като не можеш както и да караш все си е тая.http://www.vbox7.com/play:e0e13ef2ht.../play:739f6019
Коментар
-
Малее... пак няколко страници щуротии! :D При темперетури под 6 градуса по Целзий зимните гуми взимат превес пре летните, защото са направени от специален каучук, който не се втвърдява от студа. Колко пъти трябва да пишем едно и също, че на някои хора да им светне, че зимните гуми не са предвидени само за сняг?! Иначе щяха да се казват снежни гуми, не мислите ли? Ако не ми вярвате изчакайте да стане по-студено и опитайте с пръсти да стиснете грайфер на лятна и зимна гума и преценете дали има разлика. А между другото всичко това, което твърдя е на база личен опит с 15-16 годишен стаж зад волана!При темперетури под 5-6 градуса дори най-евтината зимна гума е по-добра от лятната!Скоро за акумулатори не сме си говорили, антифризи, добавки за нафтата, а... и "защо ми се запоти джама"! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар