Дам... представям си, какво е да пуснеш допълнително кабел в ново жилище... гадна работа... Това в все едно да си купиш нова кола и да разчовъркаш всичко за да и сложиш усилвател и допълнителни колони! :D А иначе и аз силно се интересувам от HD каналите, все пак на LCD-тата стандартните канали изглеждат бозаво, който каквото иска да ми говори. Някой ако не вярва да дойде да му пусна един Full HD филм от компа! :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Две кабелни по една жица?
Collapse
X
-
Sev написа:за HD ти трябва шерингтрябва да инвестираш 600-700-800 лева за приемник и антена с мотор 30 кинта на месец и цялото небе е твое :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Все пак сподели какъв е телевизора! Може пък някой от нас /в часнтост аз/ в момента да избира и да е пред дилема...А по темата - наскоро правих ремонт вкъщи и антенните кабели ги положих вътре в первазите. Продават се едни полски первази, малко по-скъпи от обикновените, които са с капаче. Монтираш си перваза, пускаш си кабела в прореза му и си го затваряш с капачето. Красиво, практично и удобно. Събират се 2-3 коаксиални кабела.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Все пак сподели какъв е телевизора! Може пък някой от нас /в часнтост аз/ в момента да избира и да е пред дилема...А по темата - наскоро правих ремонт вкъщи и антенните кабели ги положих вътре в первазите. Продават се едни полски первази, малко по-скъпи от обикновените, които са с капаче. Монтираш си перваза, пускаш си кабела в прореза му и си го затваряш с капачето. Красиво, практично и удобно. Събират се 2-3 коаксиални кабела.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар