Колеги,направихте ли си ГО за 2010г.?Дочуват се слухове за вдигане на застрахователната премия и респективно цената ще се увеличи.Имате ли информация и дали не е удачно сега да се направи застраховката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка ГО и поскъпване?
Collapse
X
-
Re: Застраховка ГО и поскъпване?
dudulia написа:Колеги,направихте ли си ГО за 2010г.?Дочуват се слухове за вдигане на застрахователната премия и респективно цената ще се увеличи.Имате ли информация и дали не е удачно сега да се направи застраховката?
-
моята е от 13.09.09 за 1 година - правих я към 20 август. - 151 лв. с еднократно плащане в Левинс - най тънко беше...п.п. някои застрахователи не правят застраховки сега считано за след повече от 2 седмици...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
krasio_79bs написа:dudulia написа:Колеги,направихте ли си ГО за 2010г.?Дочуват се слухове за вдигане на застрахователната премия и респективно цената ще се увеличи.Имате ли информация и дали не е удачно сега да се направи застраховката?Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:krasio_79bs написа:dudulia написа:Колеги,направихте ли си ГО за 2010г.?Дочуват се слухове за вдигане на застрахователната премия и респективно цената ще се увеличи.Имате ли информация и дали не е удачно сега да се направи застраховката?Застраховката я сключих в офис на Дженерали, от скоро са и застрахователен брокер и предлагат застраховки на всички компании.Поне в офиса в който ходя аз
Коментар
-
krasio_79bs написа:Айде ся, ти ще ми кажеш къде съм я направил.Прочете ли добре какво съм написълЗастраховката я сключих в офис на Дженерали, от скоро са и застрахователен брокер и предлагат застраховки на всички компании.Поне в офиса в който ходя азФиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:krasio_79bs написа:Айде ся, ти ще ми кажеш къде съм я направил.Прочете ли добре какво съм написълЗастраховката я сключих в офис на Дженерали, от скоро са и застрахователен брокер и предлагат застраховки на всички компании.Поне в офиса в който ходя аз
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колега,не ме интересува дали е’’ ненорамалник’’.За мен е важно като отида да си правя застраховката да си я направя на най-добра цена.В темата се пита за ГО,правил съм нея и не ме интересува дали правят други или не.Я сега ти се замисли кое е по добре за тях,да вземат процент от застраховка в друга компания или да ти видят гърба да излиза през вратата ако не ти отърва цената?И кой казваш е "ненормалник"?По добре процент от чужда компания отколкото нищо.А и клиента е доволен защото не му се налага да обикаля като идиот из всички застрахователни дружества търсейки най-изгодните условия.Взимайте пример как се работи за клиента!!!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
simeon3000 написа:style34 написа:... Все пак всеки се бори за пазарен дял.Нали все разправят че работят на загуба.Това е нов трик да набутват конкуренцията
Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Абе тука с колегите сме коментирали и сме стигнали до заключението че ’вдигането’ на цените е поредната партенка - с цел размърдване на пазара.След разговори с няколко човека от разлини застрахователи научихме даже че толкова нямали работа че можело да се стигне до падане на цените даже... ама след нова година.Сега който се излъже - добре.Дано да е вярно. На Бравата ми е платена ГО до април, а на Пунтака ще правя Ноември - така че ще бъда изклатен 100% в някой момент.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар