Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Игра на смъртта по столични булеварди

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До снощи това ми се струваше леко абсурдно. Но вече не...Снощи в София валеше леко. Малко след 9 се включвам в Стамболийски от светофара на ул Алеко Туранджа ( да, има такава улица ). Тръгнах на зелено, не жълто, а зелено. Заради дъжда видимостта от прозореца на вратата ми не беше много добра, но нали съм на кръстовище със светофар? Изведнъж пред предницата ми профучава един Пасат на аварийки. Инстинктивно навих волана на дясно. Разминахме се на има-няма десетина сантиметра. Тръгвам по Стамболийски, а Пасата пред мен. Петдесетина метра преди К. Величков отби в дясно и спря. Наредих се в лявата лента и си чакам за ляв завой. Светофара пусна тези за направо, гледам минаха две таксита, някаква Корса, още едно такси, светна жълто и тогава, пак на аварийки профуча и Пасата. За съжаления от моята лента нямаше как да тръгна направо за да му видя номера и да звънна в полицията, но съм абсолютно убеден, че този идиот умишлено минаваше на червено. Така че който се движи по този маршрут нека има едно на ум.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      До снощи това ми се струваше леко абсурдно. Но вече не...Снощи в София валеше леко. Малко след 9 се включвам в Стамболийски от светофара на ул Алеко Туранджа ( да, има такава улица ). Тръгнах на зелено, не жълто, а зелено. Заради дъжда видимостта от прозореца на вратата ми не беше много добра, но нали съм на кръстовище със светофар? Изведнъж пред предницата ми профучава един Пасат на аварийки. Инстинктивно навих волана на дясно. Разминахме се на има-няма десетина сантиметра. Тръгвам по Стамболийски, а Пасата пред мен. Петдесетина метра преди К. Величков отби в дясно и спря. Наредих се в лявата лента и си чакам за ляв завой. Светофара пусна тези за направо, гледам минаха две таксита, някаква Корса, още едно такси, светна жълто и тогава, пак на аварийки профуча и Пасата. За съжаления от моята лента нямаше как да тръгна направо за да му видя номера и да звънна в полицията, но съм абсолютно убеден, че този идиот умишлено минаваше на червено. Така че който се движи по този маршрут нека има едно на ум.
      Преди известно време един с едно БМВ се ежеше така на Околовръстното, но после му се смеехме с един приятел как се чуди по какъв начин да си изкара колата от ливадата, където е отбивката за бул. България посока центъра. Тези малоумници трябва да се докладват вендга!
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Подобен малоумник засякох в квартала посред бял ден! Не знам дали се бе обзаложил с някого за пари, но летеще като гламав! Видях го, че кара бързо но въпреки това с повечко газ се включих в движението завивайки наляво. Много бързо ме настигна и изревари в насрещното, а от там идваха коли. Как се размихме не ми стана ясно, докато се окопитя и спра на светофара светеш червено онзи премина през кръстовището. Колата бе черно БМВ, не първа младост, но хващащо окото. Наблюдавам някаква мода тази марка автомобили да се въртят по завои и да се извършват малоумни маневри в натоватрено движение...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          БМВ, не първа младост = малоумни маневри
          Позволих си леко да редактирам цитата. Така, написаното изразява много точно моето мнение.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Журналистическата измислица достигна нови върхове!!http://www.youtube.com/watch?v=HqgHyXxMvXUОт известно време гледам това предаване и днес се втрещих направо!!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Това го има навсякъде по ежедневниците ни... цитиращи все един и същи источник. Надявам се в това да няма нищо вярно.http://www.dnes.bg/sofia/2009/10/27/...a-sofiia.79849
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
              X