Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игра на смъртта по столични булеварди
Collapse
X
-
това са пълни глупости, както бяха излезнали публикации че в Тук в стара загора се правели гонки на две паралелни улици минавали на червено в насрещното и т.н. Даже сега като се замисля статиите доста си приличат. Не мога да отрека, че си ги има и се правят гонки но те не са изграда а на др. места и се правят като няма коли и т.н.
Коментар
-
прочетох всички постове и статии споменати в темата и единствения извод до който стигам е че тоя дето е писал статиите явно всяка вечер в малките часове се къса да играе НФС...да гонки има...и ще ги има...ама да ми обясняват как публиката била залагала...как шофьорите залагали по 10к лв...хах това е смешно...те половината са семкаджии и лапуни...да има и пичове с големи коли но дори и да сложат нещо поне аз не съм чул за подобни цифри никога...поне в Бългрия...за минаването на червено и карането в насрещното ...какво се косите елате до Перник да видите как е тук го правят без залози...според мен адски преувеличават...да опасни са безразсъдни са, далеч не са такива каквито ги описват "наемни убиици"Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Има доза измислица, но си има и изтина. Тукашните рацери ахват като видят 200к.с. и поради лошите ни пътища, не смеят да си трошат много много "спортното окачване". Аз съм ходил на доста улични гонки( като семкаджия ), и не бих казал, че са нещо толкова вълнуващо и опасно, щот предимно рацерите са с некви атмосферни Хлопели, бмв-та, гоуфчета 2ки и 3ки и др. които са със свалени гърнета и ремуси и само ръмжат и пилят гуми, а дръпките се правят от светофар до сфетофар на някоя запустела по-голяма улица(като военна рампа). Изкам да кажа, че гонките ни са смотани. Това тука не е нищо. А какво да кажем за нелегалните гонки в САЩ - там се състезават с Драгстери от 5-600коня на горе и спират с парашути на улиците като масово се ползват сликове(забранени за обществени пътища), НОС системи, турбо-компресори и турбини сложени на V8 HEMI, а и колите им ускоряват за по-малко от 10сек до 200км/ч Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 . И едно от разпространените състезания там е кой първи ще направи 200,250 и ли 300км/ч. Това съм го виждал как го правят посред бял ден на улицата с насрещно движение без мантинела между платната Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 . Който не вярва да потърси филмчета в YouTube и по торентите ни. Не ми се мисли к’во ще е като падне акциза в България - с кола под 300к.с. ще бъдеш от балъцитеFiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Аха и аз така смятам. Дори вече имам приятели които се заканват, чувам някакви неща за Еволюшъни, Импреси и т.н. все малколитражки Сега се сетих и за 1 предложение за закон от мисля началото на моналата година. Водачи с по-малко от 3годин стаж да си купуват коли до 1.6 - или както там беше.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Аха и аз така смятам. Дори вече имам приятели които се заканват, чувам някакви неща за Еволюшъни, Импреси и т.н. все малколитражки Сега се сетих и за 1 предложение за закон от мисля началото на моналата година. Водачи с по-малко от 3годин стаж да си купуват коли до 1.6 - или както там беше.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Това е тъпо условие, въпреки че, все ще възпрепятства някой сополанко, който си мисли, че е много велик. Но дори ограничението да е за конски сили, аз като си регистрирам веднъж Бравата като 1.6, 103 к.с., после спокойно мога да я направя 200 коня и готово. Никой няма да ми мери мощността на пътя я.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Това е тъпо условие, въпреки че, все ще възпрепятства някой сополанко, който си мисли, че е много велик. Но дори ограничението да е за конски сили, аз като си регистрирам веднъж Бравата като 1.6, 103 к.с., после спокойно мога да я направя 200 коня и готово. Никой няма да ми мери мощността на пътя я.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Vladim написа:Хайде всички невярващи и плюещи пак по журналистите гледайте предстоящото предаване на Карбовски! Сигурно пак ще се намери някой да каже, че е снимал подставени лица и актьори...FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Еми да им е*а майката на правителството!!! Като вижда че има толкова ентусиасти, що не направи една писта в София. Всъщност то си няма и на представа колко са много феновете. Само в БМВ форума ако поразгледат за няколко часа, ще започнат да се кръстат прокурорите и другите келеши. Не знаят ли че хората обикалят страната само и само да се доберат до някоя писта. И армията да охранява улиците и светофарите, пак ще се намерят места за организиране на гонки Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 И пак ще умират хора, щот това е неизбежна част от всяко едно деяние в което се е забъркал човека. Гонките не са виновни. А Карбовски "здраво мислещият" ако го видя на някоя гонка да снима, ще го накарам да ми оближе ремуса, след 3-тият старт!Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар