Grisha написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игра на смъртта по столични булеварди
Collapse
X
-
V.Vencislavov написа:Пълна анархия като цяло! А убийци и самоубийци по улиците,колкото искаш..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
И аз мисля, че може да има доза поукрасяване, но не виждам, защо подобно безумие да не е факт? И аз често минавам покрай места, където разбиват коли, но така и не съм засичал престъпниците. Означава ли това, че това е журналистическа измислица? :D Покарайте само половин час през деня и пребройте на, колко нарушения ще станете свидетели. Шофирам автомобил в София от 15 години и такова безумие, каквото е сега никога не е било! Вчера например на път с две ленти една кола застана на трамвайната линия, като трета колона, ама хайде това е нормална гледка нищо, че е забранено. Обаче броня в броня с тази кола се движеше едно Рено, което застана, като четвърта колона, а след малко се завря най-вдясно за десен завой!??!? А напоследък ставам свидетел на преминаване на червено и то на кръстовища с камери... Така, че безумието което се цитира в материала го приемам, като реалност.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Immortal написа:Grisha написа:А мога ли да разбера защо ми изтрихте поста?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Моля коментарите по въпроси извън темата - на съответното мястои и по съответния начин! Ако някой има претенции нека да пише на модератор или администратор или (ако смята, че има системно нарушаване на правилата ) да пусне нарочна тема в раздел За форума. Конкретно за питането на Grisha администратор провери в историята за направените промени - няма намеса на модераторския екип, има записи само за промени направени от самите пишещи.И по темата - днес още 2 страници публикации в Стандарт:Ченге оцеля на косъм в гонка на смъртта[url=http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-08&article=296788]Гонят джигитите съсex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
А относно първия нов линк на Pecho - и в Ямбол познавам няколко действащи или бивши полицая, които са активни "рацери". Друга част от "състезателите" са действащи военослужещи.За щастие обаче, тук по нашия край "гонките" се провеждат изключително на пистата край Сливен, където почти всяка седмица се изнася и апаратура за замерване на време, както и се взимат мерки за безопасност.
Коментар
-
За ямболските военни и аз имам наблюдения :D Номера е да станеш военен, да дръпнеш един кредит и да си купиш БМВ или Хонда Сивик, в общия случай :D Immortal, онзи ден един рацер се забил на "Преслав" в някакъв магазин с БМВ. Чул ли си за това? Бил пиян, баща му полицай...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:Бе я разучете вие софиянците, верно ли е това или не е.Ако е верно, да идвам, да се пробвам, че ми трябват десетина бонаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Immortal написа:Бе я разучете вие софиянците, верно ли е това или не е.Ако е верно, да идвам, да се пробвам, че ми трябват десетина бона"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
gantcho написа:Immortal написа:Бе я разучете вие софиянците, верно ли е това или не е.Ако е верно, да идвам, да се пробвам, че ми трябват десетина бонаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Tи нямаш кола бре Ако искаш да ти дам Фичо на заем?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар