sim4ata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игра на смъртта по столични булеварди
Collapse
X
-
склонен съм да има светофарни гонки ,ама тия "ролетки " не застрашават само шофиора камикадзе ами и неподозиращите които карат на зелено. абе за пари и всеобщо признание ,че си пич , мутра ,дупе и кво ли още не, човек рискува до дупка ,а не виждам смисъл след като могат да те стъргат от колата с нож
Коментар
-
sim4ata написа:Еми да им е*а майката на правителството!!! Като вижда че има толкова ентусиасти, що не направи една писта в София. Всъщност то си няма и на представа колко са много феновете. Само в БМВ форума ако поразгледат за няколко часа, ще започнат да се кръстат прокурорите и другите келеши. Не знаят ли че хората обикалят страната само и само да се доберат до някоя писта. И армията да охранява улиците и светофарите, пак ще се намерят места за организиране на гонки Yellow_Flash_Colorz_PDT_01И пак ще умират хора, щот това е неизбежна част от всяко едно деяние в което се е забъркал човека. Гонките не са виновни. А Карбовски "здраво мислещият" ако го видя на някоя гонка да снима, ще го накарам да ми оближе ремуса, след 3-тият старт!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Онзи ден ги слушах по новините, че искали да им се осигури специална писта за нощни гонки. И дори един от тях каза, че досега си провеждали гонките незаконно но нямало никакви инциденти. Аз поне знам за трима ,които си отидоха от този свят заради тези глупости.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Много голяма реклама. Много виновни. Кризата им разказва играта. Кой не би искал да спечели 2-3 хилки за 15-20 минути?Хората искат да се състезават писти няма! Народа прост дай като няма писти да се състезаваме на околовръсното и да смажем човечеца с пежото който е станал в 3 часа през ноща да прибере детето си от купон!!! Вечер излизаш на кафе с приятелката или жена си и трябва да се пазиш от групички от по 10-15 тариката който са на незнам колко алкохол и синтетика в кръвта. Качваш се в колата и трябва да се пазиш от неадекватни шофьори и полицай готови да ти отрежат главата за това където единия фар ти свети по слабо от другия а когато мине някой тарикат в нарушение пред полицая той вдига рамене и казва "Нищо не можем да направим" . Всеки втори българин има в колата си винкел, газов пистолет, нож или нещо от сорта! Пазете се колеги и това е, България няма да се оправим никога!Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Пак продължавам да мисля, че вскичко в преувеличено. Искам първо да изгледам предаването на Карбовски за което колегата Vadim спомена и тогава пак да говорим. Ако се окаже така искам да попитам:КЪДЕ ПО ДЯВЛИТЕ Е ПОЛИЦИЯТА? Може би се снима как прави секс с непълнолетни на морето а?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Ми чесно казано, гледах го до някъде и после заспахБях много уморен. Както и да е гледах до там, или поне това помня, за онзи мангала дето прегазил т.е. убил и оскатил, не поня вече колко хора (май 5) както и да е и 1 е много и още си кара и никой не му е пипнал книжката
След това ми разкааха за игрите на руска ролетка, ма то това ми беше достатъчно.
FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Предаването на Карботски за пореден път показва , че мангалите са най-мръсната сган на човечеството. Наистита много тъжни факти показаха. Но никъде нищо не чух "руската рулетка" , освен преразкзано предпололожение на някой чул-недочул. И това , че некой мангасар лети и убива не значи , че има руска рулетка.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
за руската рулетка казаха, че е започнала в Нова Загора. И от там се е разпространила по другите градове. Имало вероятност убитият (чичото на калин Вельов, за който говориха всъщност) да е блъснат точно при такава игра. От камерите, които показаха не се видя изобщо да има и помен от спирачен път. Ами тва е... мангалска държава. Както карбовски каза - дискриминацията е срещу българите, не срещу мангасарите. А те в Нова Загора са вече 1/3 от населението там, за съжалениеЧе даже и общински съветници си имат, да им защитават "правата"!
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Вече го изгледах цялото. Мога да кажа, че явно около нова загора бачкат на промоция, ми да замислете се, има няма 1500лв и може да утрепаш 3-ма и да усакатиш 2-ма- К’во му плащаш. Виж в София се викат килари които кой знае колко пари взимат..... направо ням думи!!!Дано не е вяроно това за тази ролетка!!! А иначе нещата се решават лесно "Власт и патрони"FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
http://www.dnes.bg//sofia/2009/10/27...sofiia.79849и от днес ... - 1Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар