Пълна анархия като цяло! А убийци и самоубийци по улиците,колкото искаш...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игра на смъртта по столични булеварди
Collapse
X
-
Глоби ли????? ЗАТВОР за такива изроди! Нямам причини да се съмнявам,че е истина,предвид свободията,която се шири в тая държава!Едно време имаше кръжоци и бяхме постоянно заети с нещо,но нещо позитивно и градивно,сега младежта се чуди къде да си изразходва негативната енергия и се налива с алкохол, и тъпче с наркотици! Колко зачестиха агресията и убийствата на младежи от младежи - сещам се веднага за няколко случая,и то брутални,хладнокръвни убийства, нещо подобно на "Убийство по учебник" , където богаташки синчета убиваха от скука и за развлечение!!!Също така се сещам за филма (бяга ми заглавието),където богаташи си устройваха лов на хора!!Пак от скука! "Трудна мишена " или нещо такова, май беше с Жан-Клод ван Дам. Не ми се мисли просто как ще си опазим децата!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Vladim написа:Точно това четох преди минута... МАЛОУМНОСТ и за пореден път липса на контрол! Така ще е... Дано имаме късмет и оцелем между тъпанарите.@Immortal няма полиция у нас и това е... Около НДК редовно трошат и обират коли. Знаеш ли, колко пъти съм си мислил, че в нормална държава биха направили няколко капана и биха изловили всички миризливци за две седмици. Но уви...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Vladim написа:Точно това четох преди минута... МАЛОУМНОСТ и за пореден път липса на контрол! Така ще е... Дано имаме късмет и оцелем между тъпанарите.@Immortal няма полиция у нас и това е... Около НДК редовно трошат и обират коли. Знаеш ли, колко пъти съм си мислил, че в нормална държава биха направили няколко капана и биха изловили всички миризливци за две седмици. Но уви...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Vladim написа:Точно това четох преди минута... МАЛОУМНОСТ и за пореден път липса на контрол! Така ще е... Дано имаме късмет и оцелем между тъпанарите.@Immortal няма полиция у нас и това е... Около НДК редовно трошат и обират коли. Знаеш ли, колко пъти съм си мислил, че в нормална държава биха направили няколко капана и биха изловили всички миризливци за две седмици. Но уви...N.Y. State of Mind
Коментар
-
А какво да кажем че тази вечер в новинарските емисии даваха двама униформени полицаи в 8ч. сутринта на бензиностанция от верига "ЕКО" да надигат водка с кола.Ужас и после тези същите ще искат да те спират за нещо си.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
sachma написа:Vladim написа:Точно това четох преди минута... МАЛОУМНОСТ и за пореден път липса на контрол! Така ще е... Дано имаме късмет и оцелем между тъпанарите.@Immortal няма полиция у нас и това е... Около НДК редовно трошат и обират коли. Знаеш ли, колко пъти съм си мислил, че в нормална държава биха направили няколко капана и биха изловили всички миризливци за две седмици. Но уви...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:sachma написа:Vladim написа:Точно това четох преди минута... МАЛОУМНОСТ и за пореден път липса на контрол! Така ще е... Дано имаме късмет и оцелем между тъпанарите.@Immortal няма полиция у нас и това е... Около НДК редовно трошат и обират коли. Знаеш ли, колко пъти съм си мислил, че в нормална държава биха направили няколко капана и биха изловили всички миризливци за две седмици. Но уви...и да се натровят с алкохол
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аз пък заставам зад "това са глупости". Аз също карам в малките часове често, и не съм ставал свидетел на подобни неща. И приятелката ми живее в центъра и редовно като я изпращам жуля по В. Левски, Патриарха, Гурко, Е. Георгиев. Факт е, че има малоумници които карат бързо. Минават и на червено. Но това червено е "тарикатското червено" (сиреч демонстративно, защото аз съм дупето с големия джип), "късно жълто" и т.н. Абсолютни журналистически измислици.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар