Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Игра на смъртта по столични булеварди

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пълна анархия като цяло! А убийци и самоубийци по улиците,колкото искаш...
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Глоби ли????? ЗАТВОР за такива изроди! Нямам причини да се съмнявам,че е истина,предвид свободията,която се шири в тая държава!Едно време имаше кръжоци и бяхме постоянно заети с нещо,но нещо позитивно и градивно,сега младежта се чуди къде да си изразходва негативната енергия и се налива с алкохол, и тъпче с наркотици! Колко зачестиха агресията и убийствата на младежи от младежи - сещам се веднага за няколко случая,и то брутални,хладнокръвни убийства, нещо подобно на "Убийство по учебник" , където богаташки синчета убиваха от скука и за развлечение!!!Също така се сещам за филма (бяга ми заглавието),където богаташи си устройваха лов на хора!!Пак от скука! "Трудна мишена " или нещо такова, май беше с Жан-Клод ван Дам. Не ми се мисли просто как ще си опазим децата!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

А на мен ми е интересно колко истина и колко преувеличаване на журналистите.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Vladim написа:
          Точно това четох преди минута... МАЛОУМНОСТ и за пореден път липса на контрол! Така ще е... Дано имаме късмет и оцелем между тъпанарите.@Immortal няма полиция у нас и това е... Около НДК редовно трошат и обират коли. Знаеш ли, колко пъти съм си мислил, че в нормална държава биха направили няколко капана и биха изловили всички миризливци за две седмици. Но уви...
          Колеги "грешите" . Полиция има в нашата държава. Тя обаче е заета (знам че след малко поне 2-ма колеги ще ме оплюят) с това да е скрита зад храстите до някое малоумно ограничение примерно на магистралата или на главен път. А колкото до затвора или глобите НЕ. Според мене няма да помогнат. Най-добре заточени в някой рудник да бачкат без пари 5 години примерно, а заплатата да я дават за помощи на хора пострадали при катастрофи.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
            Vladim написа:
            Точно това четох преди минута... МАЛОУМНОСТ и за пореден път липса на контрол! Така ще е... Дано имаме късмет и оцелем между тъпанарите.@Immortal няма полиция у нас и това е... Около НДК редовно трошат и обират коли. Знаеш ли, колко пъти съм си мислил, че в нормална държава биха направили няколко капана и биха изловили всички миризливци за две седмици. Но уви...
            Колеги "грешите" . Полиция има в нашата държава. Тя обаче е заета (знам че след малко поне 2-ма колеги ще ме оплюят) с това да е скрита зад храстите до някое малоумно ограничение примерно на магистралата или на главен път.
            Аз ще те подкрепя, защото именно това са фактите. Рядко съм виждал полицай или група от полицаи да върши нещо в услуга на водачите или да спомага за безопасността на движението. Обикновено е след дъжд качулка...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Vladim написа:
              Те работят с полицаите, ти как я мислиш иначе тая работа? В общия случай вероятно в определения район, когато определен полицай е на смяна, тогава е най-подходящото време за "бач". Тези, които не работят по този начин, са шанаджии и джебчии на дребно. Това важи в особена сила за обирите вечер.
              N.Y. State of Mind

Коментар

А какво да кажем че тази вечер в новинарските емисии даваха двама униформени полицаи в 8ч. сутринта на бензиностанция от верига "ЕКО" да надигат водка с кола.Ужас и после тези същите ще искат да те спират за нещо си.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                  А какво да кажем че тази вечер в новинарските емисии даваха двама униформени полицаи в 8ч. сутринта на бензиностанция от верига "ЕКО" да надигат водка с кола.
                  Аз лично бих си казал, че вчера са "изкарали"
                  N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                    Vladim написа:
                    Те работят с полицаите, ти как я мислиш иначе тая работа? В общия случай вероятно в определения район, когато определен полицай е на смяна, тогава е най-подходящото време за "бач". Тези, които не работят по този начин, са шанаджии и джебчии на дребно. Това важи в особена сила за обирите вечер.
                    То преди няколко години нали бяха правили скрита камера и бяха снимали 2-ма полицая на Околовръсно на гонки. После излязоха и най-нагло казаха , че те били отишли да разгонят тълпата. Е аджаба като всичко е незаконно, защо пък един не арестуваха тогава като са присъствали??????
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      sachma написа:
                      Vladim написа:
                      То преди няколко години нали бяха правили скрита камера и бяха снимали 2-ма полицая на Околовръсно на гонки. После излязоха и най-нагло казаха , че те били отишли да разгонят тълпата. Е аджаба като всичко е незаконно, защо пък един не арестуваха тогава като са присъствали??????
                      ся сигурно ши кажат, че са намерили бутилка водка и са решили да я изпият за да не я намерят некои малки деца и да се натровят с алкохол
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз пък заставам зад "това са глупости". Аз също карам в малките часове често, и не съм ставал свидетел на подобни неща. И приятелката ми живее в центъра и редовно като я изпращам жуля по В. Левски, Патриарха, Гурко, Е. Георгиев. Факт е, че има малоумници които карат бързо. Минават и на червено. Но това червено е "тарикатското червено" (сиреч демонстративно, защото аз съм дупето с големия джип), "късно жълто" и т.н. Абсолютни журналистически измислици.

Коментар

хаха доннна възможно е :D
                          N.Y. State of Mind

Коментар

А мога ли да разбера защо ми изтрихте поста?
                            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Бе я разучете вие софиянците, верно ли е това или не е.Ако е верно, да идвам, да се пробвам, че ми трябват десетина бона

Коментар

Immortal написа:
                                Бе я разучете вие софиянците, верно ли е това или не е.Ако е верно, да идвам, да се пробвам, че ми трябват десетина бона
                                Слагай на Ланчията външен и вътршен роубар и си ти човека.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X