Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за явяване на изпит за шофьорска книжка.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за явяване на изпит за шофьорска книжка.

    Въпроса е следния, има ли определен период след кормуването в който трябва човек да се яви на изпит?

    #2
    От Наредба 38 за за условията и реда за провеждането на изпитите на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС и реда за провеждане на проверочните изпитиЧл.16 т.5. (3) (Нова - ДВ, бр. 4 от 2008 г., в сила от 15.01.2008 г.) До изпит се допускат само лицатапо ал. 2, т. 1, 2, 3 и 5, от чието последно явяване на теоретичен или практически изпит, или отиздаването на свидетелството за завършено теоретично и/или практическо обучение, или отиздаването на удостоверението за допускане до теоретичен изпит или удостоверението задопускане до практически изпит, са изминали не повече от шест месеца.Чл.10. (3) Когато е изминала повече от една година от успешното полагане на теоретичнияизпит, за допускане до практически изпит кандидатите полагат нов теоретичен изпит.т.е. Срока е най-късно 6 месеца след завършване на курса, трябва да се явиш на теоретичен изпит (листовки). До 1 година след това може да се явяваш на кормуване, ако до тогава не го вземеш - пак на листовки... (след опреснителни часове)

    Коментар


      #3
      Благодаря за отговора. Това си е в сила сега, нали? А ако е минал този срок, какво се прави, нов курс ли или опреснителни часове?

      Коментар


        #4
        1 Приятел взе изпитите и се няма пари за бчк да изкара и така 10 месеца но този месец отиде и изкара бчк и си подаде документи в КАТ .
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

        Коментар

        Working...
        X