Преди няколко месеца си купих малък лаптоп - за работа, чат, филми - по-удобен е за пренасяне. Всичко си има, но единственият изход за видео е DVI, а вкъщи не разполагам с LCD телевизор. Питането ми е има ли такъв кабел/преобразувател от този дви интерфейс към ( да речем ) S-Video? Четох разни темички, намерени в гуугъл, но нищо смислено не намерих. Също така гледайки всички възможни ноутбоци от този калибър на пазара единственият с S-Video out и HDMI беше на Сони Вайо, който струваше 6000 лв. близо. По разбираеми причини няма как да си го позволя...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DVI към друг интерфейс ?
Collapse
X
-
DVI към друг интерфейс ?
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!Етикети: –
-
Re: DVI към друг интерфейс ?
crush написа:Преди няколко месеца си купих малък лаптоп - за работа, чат, филми - по-удобен е за пренасяне. Всичко си има, но единственият изход за видео е DVI, а вкъщи не разполагам с LCD телевизор. Питането ми е има ли такъв кабел/преобразувател от този дви интерфейс към ( да речем ) S-Video? Четох разни темички, намерени в гуугъл, но нищо смислено не намерих. Също така гледайки всички възможни ноутбоци от този калибър на пазара единственият с S-Video out и HDMI беше на Сони Вайо, който струваше 6000 лв. близо. По разбираеми причини няма как да си го позволя...CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
"Баце" шанс има Само че ти трябва това:+ това:http://www.infostarbg.com/article-722.htmlИ трябва да ти кажа, че картината си е перфе.Друг по-евтин вариант - НЯМАШ п.с. до LSD прибегнеш ли ......F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Колега, прегледай и тези предложения от eBay:http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-CategoriesFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
emzo написа:"Баце" шанс има Само че ти трябва това:+ това:http://www.infostarbg.com/article-722.htmlИ трябва да ти кажа, че картината си е перфе.Друг по-евтин вариант - НЯМАШ п.с. до LSD прибегнеш ли ......Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ама пак... нахвърляхте, какви ли не идеи само не и такива, които да са в помощ на колегата! :D Той не търси преход от DVI към HDMI, или DVI към D-Sub! Да вярно обръщането на сигнала от цифров към аналогов е първата стъпка към това, което му е нужно, но най-точният преобразувател е в линка на emzo. Колега, моят съвет е да се разходиш по раковска и да питаш по компютърните магазини. Срещал съм подобно устройство в ценовите листи на някои фирми там, но цената бе от 70-80 до към 150лв. някъде. Сигурен съм, че вътре няма нищо особено освен няколко елемента, но... това е положението. Между другото в Конрад такъв преобразувател не съм виждал.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Ама пак... нахвърляхте, какви ли не идеи само не и такива, които да са в помощ на колегата! :D Той не търси преход от DVI към HDMI, или DVI към D-Sub! Да вярно обръщането на сигнала от цифров към аналогов е първата стъпка към това, което му е нужно, но най-точният преобразувател е в линка на emzo. Колега, моят съвет е да се разходиш по раковска и да питаш по компютърните магазини. Срещал съм подобно устройство в ценовите листи на някои фирми там, но цената бе от 70-80 до към 150лв. някъде. Сигурен съм, че вътре няма нищо особено освен няколко елемента, но... това е положението. Между другото в Конрад такъв преобразувател не съм виждал.
Коментар
-
Точно това, което emzo e показал на картинката ми трябва. Ще се пробвам по раковска да видя какво ще излезне. Emzo, казваш, че си го пробвал. От къде го закупи и за каква цена?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Точно това, което emzo e показал на картинката ми трябва. Ще се пробвам по раковска да видя какво ще излезне. Emzo, казваш, че си го пробвал. От къде го закупи и за каква цена?CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
crush написа:Точно това, което emzo e показал на картинката ми трябва. Ще се пробвам по раковска да видя какво ще излезне. Emzo, казваш, че си го пробвал. От къде го закупи и за каква цена?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар