Абе какви пари е едини DVI-HDMI обръщач че и аз трябва да се снабдя. ХМ, и HDMI кабел трябва да си купя.Не че не мога да потърдя в нета ама е по-лесно да питам Одъртявам щом взе да ме мързи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DVI към друг интерфейс ?
Collapse
X
-
Yavor написа:Абе какви пари е едини DVI-HDMI обръщач че и аз трябва да се снабдя. ХМ, и HDMI кабел трябва да си купя.Не че не мога да потърдя в нета ама е по-лесно да питам Одъртявам щом взе да ме мързи...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Orcinus
Vladim написа:Yavor написа:Абе какви пари е едини DVI-HDMI обръщач че и аз трябва да се снабдя. ХМ, и HDMI кабел трябва да си купя.Не че не мога да потърдя в нета ама е по-лесно да питам Одъртявам щом взе да ме мързи...
Коментар
-
Orcinus написа:Няколко лева са боклуците. Качествените започват от 20 лв. нагоре. После да няма ох, ах, картината е ужасна И не е задължително да има само картина по този начин, HDMI пренася и звука. Достатъчно е видеокартата да има вградена звукова. В моя случай е точно така. 4850 с вграден 7.1 саунд го пренасям директно на 32" LCD и всичко спи.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Това е D-SUB или прост аналогов видео изход.Само това ти трябва:http://www.infostarbg.com/article-722.htmlF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Orcinus
Vladim написа:През DVI изхода излиза цифров SDI видео сигнал. Същият се използва и при HDMI интерфейса с тази разлика, че в него върви и цифрово аудио. А, как от DVI изход при теб изкарваш и аудио... някакъв магьосник си! :D Сигурно имаш предвид HDMI изход. А от 7.1 какво чуваш на LCD-то? Стерео предполагам...
Коментар
-
Emzo, благодаря отново. Мислех си, че в дви, тъй като спесифиакцията му бе за връзка с втори монитор, а знам, че там е дви. Но като погледнах сега обстойно по сайтовете се оказа VGA out. А това е по-подробното описание на лаптопа http://www.msi.com/index.php?func=pr...5&prod_no=1474www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
@Orcinus порових из нета и наистина картите с официална подръжка на HDMI са с вградено аудио и често изхода им е DVI явно съм пропуснал А относно кабела... ползвам еднометрово "куче" и нямам никакъв проблем. Повече не ми трябва, защото съм си направил мултимедино компютърче, което седи до LCD-то.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар