Ако ще и WWW.Алабала.COM-образен да е пак не може да достигне 1800км/ч. За сравнение скоростта на звука във въздух е 1260км/ч. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тва дали е"мощен мотор"
Collapse
X
-
Ех ... Вин Дизел ... пак те взеха за търговишко канарче авторите от логично.нетВреме е значи да почерпиш на OMV Търговище едно кафе..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
А снимка на двигателя и производител, защо няма?А ми е интересно да видя и съединителя и скоростната кутия на това чудо. А и тия теоретични 1800км/ч с колко тонно купе би трябвало да ги постигне. Май някой си прави ебавка ми се струва. То вярно, че и типото ми е с километраж с индикатор за трицифрено число, но още не съм видял скорост от 999км/ч на него - майтап от един друг производител на двигатели .Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
maskarata написа:Ако ще и WWW.Алабала.COM-образен да е пак не може да достигне 1800км/ч. За сравнение скоростта на звука във въздух е 1260км/ч. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15N.Y. State of Mind
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Незнам дали има такъв самолет дето може да развие такава скорост а да не говорим за автомобил или друг тип сухопътно превозно средствоN.Y. State of Mind
Коментар
-
Може да са го измислили, но според мен е непракитчен, нелогиче, глупав и т.н. , с една дума не вярвам.освен това като се сетя, че няма да измислят шаси което да издържа, се сещам че може да се добавят още няколко неща който няма да издържат като, гуми и път. Сетете се колко време бяха нужни на Бугати да изобретят шаси за Вайрон кой тео все пак е "само" 1001. Да ходят да се скрият някъде А иначе както каза някой колега, защо не изобретят батерия, с която колата да минава по 300км с едно зареждане и т.н. и да струва 2000 евро? Демек нещо ефективно, и приложимо.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Е вие пък искате батерия, с която да се минават 300 км с едно зареждане, да струва 2000 евро, и електромагнитен двигател, който не се износва. Ефективно ще е ама за кой? В никакъв случай не и за производителя, за петролните компании, за хилядите фирми за резервни части и т.н. Така че малко трудно да се направи това, т.е. едва ли някой ще искаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Ефективно ще е ама за кой? В никакъв случай не и за производителя, за петролните компании, за хилядите фирми за резервни части и т.н. Така че малко трудно да се направи това, т.е. едва ли някой ще искаFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
sachma написа:BEX---GT написа:няма гуми и скорости, които да свалят тази мощност на пътя...абсолютно безсмислено според менA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
bubachko
BEX---GT написа:sachma написа:BEX---GT написа:няма гуми и скорости, които да свалят тази мощност на пътя...абсолютно безсмислено според мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар