polly_s написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко заплата получавате?
Collapse
X
-
Nino написа:polly_s написа:... а постовете ви... лелеее.., все едно си мерите... "неквите интимни неща" :D
Коментар
-
Аз пък искам да ти кажа,че нещата които си изброила в състезанията наистина много тежки и досадни и за това Ви УВАЖАВАМ ЖЕНИТЕ.Предпочитам канал да копая в двора ама само с това да не се занимавам.Миналата година не издържах (жена ми беше командировка в чужбина) и викнах майка ми тя да ги правиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Събуждам отново тази тема по няколко причини.Тези хора, които не са гласували да се възползват сега - айде не се бавете а го направете.Другото, което ме издразни, че чух, че средната работна заплата била 800лв.Да, да, ама друг път.От тази анкетка до тука, която сме направили сметнах, че средната заплата от форума е около 550лв. Това го слагам при положение, че ние не сме супер представителна извадка, хора които имаме в повечето случаи компютри, коли и т.н. не ми се вярва това да сме супер голямата част от народа.Според мен тази цифра между нас е завишена на фона на общата ситуация в България.Сигурно са сложили 4-5 души, благодарение на тях тази цифра е станала толкова И въпреки това цифрата от 550лв значително е по-ниска от "средната" работна заплата от 800лв Все пак в анкетата са участвали около 123 души (до момента), което според мен е анкета с доста участие в нашия форум.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Толкова е субективно всичко... Ей на аз на мойта приятелка й викам че реално тя взима по-голяма заплата от мене, а тя не вярва... Щото колата е изцяло на мой гръб и като си сметна всички разходи по нея (бензин/газ, консумативи, ремонти, данъци, застраховки, гуйнетки, паркинг...) всичкото това разпределено във времето ми идва на към 300-350лв месечно... Ако извадя тази сума от заплатата си, тази на приятелката ми става по-голяма... :D Само че познайте кой плаща КММ-тата (Културно Масовите Мероприятия ), кой плаща сметките за апартамента... и накрая к’во излиза? п.п.бррр.... дано не го прочете т’ва, че може да ме лишат и от последното!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Лично мнение :Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
BO написа:Другото, което ме издразни, че чух, че средната работна заплата била 800лв.
Коментар
-
rustson написа:Лично мнение :Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
rustson написа:Лично мнение :Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
rustson написа:Лично мнение :Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
charlie написа:rustson написа:Лично мнение :Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:charlie написа:rustson написа:Лично мнение :Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар