Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко заплата получавате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В София средната работна заплата е 250-300 лева. Рядко са хората които взимат повече, естествено някои взимат и над 1000, но познавам и хора които взимат по 160 лева на месец.

Коментар

Навсякъде има хора, получаващи (или изкарващи) сериозни суми, както и хорам които получават по 200 и по-малко.Аз всъщност не гласувах, защото доходите ми са различни всеки месец и не можах да се определя къде попадам От едната работа брутната ми заплата е около 420 (от които чисто - към 320), но имам и собствена фирма, където изкарвам понякога 1000 на месец, а има и периоди от по няколко месеца с 0 лв. Според работата.Показателно е, че на година навъртам около 20 - 25 хил км. което при моя разход е около 2500-3000 лв, или по около 200-250 лв на месец ?!?! (Бахмааму, не бях се замислял досега).Но пък жена ми, която е с по-високо образование от моето - завършила е докторантура (все още не е защитила де), изкарва по около 300, но я осигуряват на 200. Има един завод в Кермен - турски, произвеждат кабелите на Фолксваген - там средната заплата не надхвърля 100-120 лв. (по данни на мои познати, работили там). Работят предимно жени от бедните села наоколо.Но само заплатата не е показателна за начина на живот. Например, трудно е за вярване, но със заплата от 500 лв в БГ се живее много по-добре, отколкото със заплата от 1000 евро в Гърция например. (В Атина едно кафе е между 3 и 10 евро). ... и т.н.

Коментар

Immortal написа:
        ...Има един завод в Кермен - турски, произвеждат кабелите на Фолксваген...
        Това е забележително...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз работя в една доста престижна и богата фирма, според вестниците и списанията, позната на всички в България. Във фирмата има голямо текучество. Аз съм вече трета година. Получавам между 280 и 310 лв. За работата ми която извършвам ми се струва доста ниско. Работя на смени. Всеки месец ми слагат нови и нови задължения и работата ми се увеличава непрекъснато, а е доста отговрна. Въпреки това заплата не се увеличава, ами даже и се намалява понеже не можело да имам извънреден труд. Сега въведоха нещо като премии в зависимост от оценката дадена от прекия ми ръковдител за извършената работа. Само че, са му казали в прав текст, че трябва оценката да е много ниска. А не сме имали никакви сериозни грешки и проблеми. И в момента усилено си търся нова работа.......... Познайте защо ПС Добре че имам и странични доходи че не ми се мисли иначе
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
            Аз работя в една доста престижна и богата фирма, според вестниците и списанията, позната на всички в България. Във фирмата има голямо текучество. Аз съм вече трета година. Получавам между 280 и 310 лв. За работата ми която извършвам ми се струва доста ниско. Работя на смени. Всеки месец ми слагат нови и нови задължения и работата ми се увеличава непрекъснато, а е доста отговрна. Въпреки това заплата не се увеличава, ами даже и се намалява понеже не можело да имам извънреден труд. Сега въведоха нещо като премии в зависимост от оценката дадена от прекия ми ръковдител за извършената работа. Само че, са му казали в прав текст, че трябва оценката да е много ниска. А не сме имали никакви сериозни грешки и проблеми. И в момента усилено си търся нова работа.......... Познайте защо ПС Добре че имам и странични доходи че не ми се мисли иначе
            Колега, ако знаеш колко познато звучи . Е моята заплата е по голяма, но спрямо това което работя, мога да почна без проблем за тая пари едва ли не кадето и да е.... Големите фирми определено не дават добри заплати, но пък имат някои други благинки... Не е ясно и аз колко време ще се затържа на настоящата работа.
            FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Fiat 127 написа:
              Я дай на ЛС коя е тази фирма

Коментар

mvmrik написа:
                В София средната работна заплата е 250-300 лева...
                Според официални данни, средната заплата в София е над 700 лв. Главно това се дължи поради някои не особено ниски заплати на част от населението
                Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
                  mvmrik написа:
                  В София средната работна заплата е 250-300 лева...
                  Според официални данни, средната заплата в София е над 700 лв. Главно това се дължи поради някои не особено ниски заплати на част от населението
                  Дали тази част от населението на София не е = на 240+ Данчо Илиев?

Коментар

3000лв на месец кофтито е че работя само по 5 месеца в годината

Коментар

3000 е перфектна заплата. Пожелавам ти да работиш и през другите месеци.
                      The world belongs to those who dare to be first

Коментар

И какво - моята заплата е 800 и малко ама е под 1000 - това значи ли че не ставам за глава на семейство. Щото ако е така - да гоня гаджето и да почвам да се занимавам с ученички - както би отговаряло на човек, който не става за глава на семейство ПП: Да живеят страничните доходи!!
                        The world belongs to those who dare to be first

Коментар

2fast написа:
                          ПП: Да живеят страничните доходи!!
                          Или както беше казал Остап Бендер: "Придобитите с толкова труд нетрудови доходи" Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Значи.., извинете, че пак ви натрапвам мнението си, знам колко хич не ме тачите тука.., ама не можах да се сдържа! :D ... та ако пича, дет е постнал тази тема смята по този начин да научи (чисто социологически) как стоят нещата с потребителите на фиат по отношение на месечното им възнаграждение... мисля си, че щеше да е достатъчно да се създаде лесно, бързо и просто... неквата анонимна анкета! - ... а постовете ви... лелеее.., все едно си мерите... "неквите интимни неща" я сеа да видим кой ще ме ухапе?! :D
                            FIAT PUNTO 6 SPEED
                            FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

аз взимам 350-400 на месец и това е доста прилично за град Габрово@полли_с - преиграваш ...
                              Peugeot 406, 2000 HDi 90
                              ex. Peugeot 106 1,5 D
                              ex. Ritmo 70 138B2.000
                              ex. Tempra 2.0 159A6.046
                              Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

polly_s написа:
                                Значи.., извинете, че пак ви натрапвам мнението си, знам колко хич не ме тачите тука.., ама не можах да се сдържа! :D ... та ако пича, дет е постнал тази тема смята по този начин да научи (чисто социологически) как стоят нещата с потребителите на фиат по отношение на месечното им възнаграждение... мисля си, че щеше да е достатъчно да се създаде лесно, бързо и просто... неквата анонимна анкета! - ... а постовете ви... лелеее.., все едно си мерите... "неквите интимни неща" я сеа да видим кой ще ме ухапе?! :D
                                Не виждам защо някой трябва да те хапе, защото ти си потребител на форума както всеки един от нас. Всички тук изразяваме мнение по дадени въпроси и като различни индивиди няма как да не изразяваме различни мнения. Нормално е и да има сблъсък на мисли. Не заемам позиция, разбери ме правилно. Форума има установени правила, които не са закони. Все пак има изисквания, които определено улесняват работата и удоволствието от взаимната комуникация тук(например писането на кирилица). Начина ти на изразяване е такъв, какъвто ти искаш да бъде. На мен лично не ми пречи изобщо. Няма смисъл да го променяш, при условие, че това си ти. Все пак сме далеч от тоталитарния режим на управление. В тоя ред на мисли, няма нужда да се извиняваш за писанията си и натрапването си.

Коментар

Working...
                                X