Колеги, мисля че съвсем не е рано да отворя темата, имайки предвид че често това се случва в последния момент, а именно наемането на къща за Нова година, накъде по-далеч от калния център :D И така имам няколко въпроса:Някой от вас наемал ли е къща, вила, алпийска къщичка в радиус 150-200км около София? По принцип на мен и по-далече ми се ходи, обаче... ...като се замоткат някои хора около мен, то да ти мине мерака... Та за това предпочитам този периметър, като става въпрос за 10-12 човека капацитет, би било добре да е някакъв битов стил или нещо такова, различно от метални парапети и климатици...Дори ако някой колега дава къща ще се радвам да получа оферта :D Очаквам отзиви и препоръки, а и мисля че си е време да помислим за това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къща под наем за Нова година
Collapse
X
-
аз съм наемал два пъти в едно село в еленския балкан- Руховци. Точно отговаря на изискванията ти за старинност на къщата, камина ала бала... даже понякога идва прекалено, като свършиха нацепените дърва та посред нощ на -30 да цепиш дърва ама то и това е чар. Не мога да ти препоръчам конкретна вила, защото тази, която имам предвид няма да събере 12 човека. просто потърси из сайтовете и имай предвид, че снимките много лъжат и ако напишат събира 10 човека, със зор 12 брой, че е нормално 8, другите 4 ше спят прави на столовете... поне с такива впетачления останах аз от последната вила. все пак там ората разчитат на едната нова година и я още един път лятото, я не.... така че гледат да изцоцат колкото може повече. също си помисли и за снеговете из балканаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Аз лично съм много доволен от вилно селище "Уют" на Цигов Чарк.Мястото е красиво,хазяите са страхотни и ако не искаш да си в някой голям курорт където да ти смъкват по три кожи от гърба мястото е това.Последно бях там за посрещането на 2008 година.Имаше още какво да се желае в обзавеждането,но все пак от тогава мина време и знам че бяха почнали да правят ремонт. Ето и клип с наши подвизи и много снимки на вилите и околността-http://vbox7.com/play:6171cdc7ПП.Ето и сайта им-http://www.uiut-cigov-chark.hit.bg/
Коментар
-
Имам една вила в село шипково старинен стил може да се съберат мах 9-10 човека във старинен стил е вилата има 1 двойно легло и 6 единични +2 или 3 походни легла от тези от практикер дето са. Също така мога да предложа и къша в село.Раданово русенско къщата събира околко 15 човека без проблем може да спят защото са 2 къщи но не е в мн старинен стил.Обикновенна селска къща ако има желаещи да пишат на ЛС.
Коментар
-
Колеги, радвам се да съобщя, че намерих прекрасна къща за Нова година, на хубава цена :D Намира се в с.Шипково, на около 130км от София.Ще пратя скоро снимки, за сега хората са много точни и читави, каквото беше обявено, това и се оказа :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар