Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за лепило

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвет за лепило

    Купих си преди време едни bluetooth слушалки от които останах МНОГО доволен. За съжаление наскоро ги счупих докато ги свалях, а счупването е на лошо, тънко място. Та, понеже не съм запознат много с последните продукти - дали има лепило което би се справило с такова залепване? Лошото е че баш там по време на ползване има някакъв опън, при слагане и сваляне също, слушалките са от тип ’рамка зад ухото и зад врата’. Ще съм благодарен на съвети и идеи, не ми се хвърлят, а и нови не ми се купуват.
    Прикачени файлове

    #2
    Еми аз наскоро си счупих слушалките за компютъра, на почти идентично място като твоите.Купих си най-евтиното секундно лепило от ЦБА, залепих ги и оттогава не са мърдали Пробвай и ти - ше стане, само имай 1 на ум и не ги напъвай много много
    Тря'а напиша нещо тука, нали

    Коментар


      #3
      Да ти кажа честно малко се съмнявам че ще удържат много, защото там по принцип си е подложено на някакво усилие постоянно. А и това което трябва да залепя е кухо, съответно много малка площ за лепене.Аз си мислех за следния вариант.1. Залепям със секундно лепило счупеното - колкото да държи малко.2. Слагам отпред и отзад по дължината нещо за арматурка - примерно тел от кламер. Хващам и тях някак - колкото да се задържат малко.3. Вземам един по-мъхест (но тънък) конец и навивам плътно като давам сантиметър нагоре и надолу по рамката да има. 4. Хващам една четчица и започвам да мажа с лепило (какво?) конеца.5. Евентуално след изсъхване повтаряне на т.3 и т.4 за по-голяма якост.Разбира се ще трябва да се ползват с внимание, но има шанс да се получи доста здраво.

      Коментар


        #4
        Идеята ти за залепване и подсилване с някаква шиничка не е лоша, но никога няма да постигнеш оригиналната якост имай го в предвид.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

        Коментар


          #5
          Колега като е кухо неможеш ли да напъхаш ВЪТРЕ тази шина?Някаква тел, ама да уплътни хубаво, и после залепи с лепилце пластмасата и си ти човека :D
          Тря'а напиша нещо тука, нали

          Коментар


            #6
            Да и с вътрешно поставяне на шина си е добра идея но за по сигурно пак си го подсили и с външна след залепянето с лепило.Макар и с нещо тънко примерно игла за шиене или нещо подобно, увиваш го плътно с конец както се увива рибарска кукичка да речем и след това го мини отгоре примерно с някакъв безцветен лак да стегне още.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

            Коментар


              #7
              Аз напоследък съм много доволен от едно лепило. Казва се JIP. Една зелен0-черна кутийка. С него си лепих всичко. Един стъклен цветарник (там лепих стъкло за алуминии), огледалото в банята (на гърба на огледалото залепих планката с която се хвана за стената), парчета от мебели, гума абе абсолютно всичко. До сега не съм имал случай да се разлепи. Виж по книжарниците. Трябва да го има

              Коментар


                #8
                Докато човъркам слушалките тотално се ’разчиканиха’. Т.е. сега са прибрани в шкафа и не мисля че подлежат на ремонт.

                Коментар


                  #9
                  Колега да ти дам адрес прати ми ги, ще ти ги оправя :D
                  Тря'а напиша нещо тука, нали

                  Коментар


                    #10
                    Благодаря за предложението ама много дълга и широка, куриери, прати, върни, теб да ангажирам...мисля да се ориентирам към нови слушалки в удобен момент, а тез...ще видим.

                    Коментар

                    Working...
                    X