Купих си преди време едни bluetooth слушалки от които останах МНОГО доволен. За съжаление наскоро ги счупих докато ги свалях, а счупването е на лошо, тънко място. Та, понеже не съм запознат много с последните продукти - дали има лепило което би се справило с такова залепване? Лошото е че баш там по време на ползване има някакъв опън, при слагане и сваляне също, слушалките са от тип ’рамка зад ухото и зад врата’. Ще съм благодарен на съвети и идеи, не ми се хвърлят, а и нови не ми се купуват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за лепило
Collapse
X
-
Да ти кажа честно малко се съмнявам че ще удържат много, защото там по принцип си е подложено на някакво усилие постоянно. А и това което трябва да залепя е кухо, съответно много малка площ за лепене.Аз си мислех за следния вариант.1. Залепям със секундно лепило счупеното - колкото да държи малко.2. Слагам отпред и отзад по дължината нещо за арматурка - примерно тел от кламер. Хващам и тях някак - колкото да се задържат малко.3. Вземам един по-мъхест (но тънък) конец и навивам плътно като давам сантиметър нагоре и надолу по рамката да има. 4. Хващам една четчица и започвам да мажа с лепило (какво?) конеца.5. Евентуално след изсъхване повтаряне на т.3 и т.4 за по-голяма якост.Разбира се ще трябва да се ползват с внимание, но има шанс да се получи доста здраво.
Коментар
-
Идеята ти за залепване и подсилване с някаква шиничка не е лоша, но никога няма да постигнеш оригиналната якост имай го в предвид.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да и с вътрешно поставяне на шина си е добра идея но за по сигурно пак си го подсили и с външна след залепянето с лепило.Макар и с нещо тънко примерно игла за шиене или нещо подобно, увиваш го плътно с конец както се увива рибарска кукичка да речем и след това го мини отгоре примерно с някакъв безцветен лак да стегне още.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз напоследък съм много доволен от едно лепило. Казва се JIP. Една зелен0-черна кутийка. С него си лепих всичко. Един стъклен цветарник (там лепих стъкло за алуминии), огледалото в банята (на гърба на огледалото залепих планката с която се хвана за стената), парчета от мебели, гума абе абсолютно всичко. До сега не съм имал случай да се разлепи. Виж по книжарниците. Трябва да го има
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар