Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко често влизате във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GbGzTeaM написа:
    Всеки ден.Разбира се има дни когато просто няма възможност, но по принцип всеки ден
    +1 . При мен положението е същото
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Всеки ден! По много пъти
      Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
      Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
      FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
      Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

всеки ден
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

MadHead написа:
          Всеки ден! По много пъти
          Същата работа.Напоследък се хващам,че пипна ли комп. с интернет и веднага цъкам Форума.
          ===============================
          // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
          ===============================

Коментар

по 24ч. ма защо всеки път като поседя без да съм влизал в сайта ми иска парола и ник ??????????

Коментар

Може да се каже, че рядко ИЗЛИЗАМ от форума
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

На ден минимум по един път. Принципно съм нонстоп, разбира се, ако не съм в Академията. Тогава смао нямам време да влизам.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

naskobg написа:
                  Всеки ден по няколко пъти. :D
                  И аз, и аз. При положение, че стоя по цял ден на компа в почивките от работа съм винаги вътре.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Всеки ден-нали за това ме нарекоха маниак !!! Не винаги пиша, но чета мненията в темите които са ми интересни и ги следя.

Коментар

Гласувах всеки ден, но честно казано, случва се два три дни в месеца да не успея да вляза :D
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Регистриран на: 21 Ное 2004Общ онлайн престой: 10 Седмици, 2 Дни, 08:57:34Брой посещения: 2887Чисто статистически:За 4 години и 11 месеца = 1794 дни:Брой посещения на ден: 2887/1794 = 1.6Общо онлайн престой = 1737 часа - т.е. приблизително по 1.6 часа на ден,т.е. В продължение на 5 години, съм влизал във форума по 1.6 пъти на ден за по 1.6 часа ВСЕКИ ДЕН Разбира се, това е като във вица, дето бай Иван и господин Депутатов изяли средно по 5 кебапчета, само дето единия изял 1, а другия - 9

Коментар

На отговора "всеки ден" трябва да се сложат подточки, според мен, по колко пъти на ден, защото аз, да не казвам голяма дума, но влизам във форума по повече от 20 пъти на ден. Вкъщи, на работа, когато съм в отпуска, няма разлика - без форума не мога. Вече се е превърнал в неразделна част от ежедневието ми и всичките ми приятели, като ме видят на компютъра, първо ме питат - "Пак във форума ли?"
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Immortal написа:
                            Регистриран на: 21 Ное 2004Общ онлайн престой: 10 Седмици, 2 Дни, 08:57:34Брой посещения: 2887Чисто статистически:За 4 години и 11 месеца = 1794 дни:Брой посещения на ден: 2887/1794 = 1.6Общо онлайн престой = 1737 часа - т.е. приблизително по 1.6 часа на ден,т.е. В продължение на 5 години, съм влизал във форума по 1.6 пъти на ден за по 1.6 часа ВСЕКИ ДЕН Разбира се, това е като във вица, дето бай Иван и господин Депутатов изяли средно по 5 кебапчета, само дето единия изял 1, а другия - 9
                            Май само модераторите имате тази статистика.Пусни и моята статистика да видя къде съм.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Всеки ден,ако не пътувам.
                              Marea HLX 147ps

Коментар

Всеки Ден
                                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Working...
                                X