Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера на магистрала Хемус тъмно браво с рег: 9613, но не запомних кой град беше... Аз бях с слъжебанта кола (едно зелено берлинго) освирках го, мигах му, но мисля че не разбра за какво и дали въобще разбра че му свиркам
    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

който се познае да си признае
      Прикачени файлове
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Тъмно синьо Пунто ЕВ 0878 пред шести корпус на университета в Габрово - имаше голям стикер :P
        Даниел Спасов написа:
        gamencerista написа:
        Малко шпионаж
        http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1537/30168034911999836701275246458Op12PdrlYZS8s721kEF1. JPGАз съм със сивата.
        Бялата перла е на Irfan , силно наш човек :D
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          Тъмно синьо Пунто ЕВ 0878 пред шести корпус на университета в Габрово - имаше голям стикер :P
          NikMar
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Отдавна нещо не съм драскал тук :D .Я да се разпознават веднага
            Прикачени файлове
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Ewing написа:
                  това е в уличката обособена като паркинг на западния парк (след централия вход). не знам как да я определя точно уличка ли, локално ли, но който е нимавал от там се сеща (по сливница преди моста на захарната)действието се развива вчера към 19:30. да си признава кой е колегата
                  Хахахах...признавам без бой Аз бях Ходя да тичам там когато съм свободен и времето го позволява,а ти колега...и ти ли спортуваш там или си от тези с детските количките?
                  браво 1.6 16v 1997 103hp
                  колкото повече,толкова повече

Коментар

В стилото съм се возил ... цялото е раздрънкано ... даже се дава под аренда ... нек’ви проблеми там с газта е имало ... Абе ако е колега от форума - за линчуване е :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ses написа:
                      Ewing написа:
                      това е в уличката обособена като паркинг на западния парк (след централия вход). не знам как да я определя точно уличка ли, локално ли, но който е нимавал от там се сеща (по сливница преди моста на захарната)действието се развива вчера към 19:30. да си признава кой е колегата
                      Хахахах...признавам без бой Аз бях Ходя да тичам там когато съм свободен и времето го позволява,а ти колега...и ти ли спортуваш там или си от тези с детските количките?
                      аааа не, в никакъв случай не съм от тез с количките.... не ми е дошло времето още иначе се разхождах там на сравнително по-чист въздух, а и от скоро съм собственик на ролери и си търсех местенце за каране. Докато се мотаех засяках доста хора да тичат по, ако мога да нарека главната алея, почти е сигурно че сме се засекли значи
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                        ses написа:
                        Ewing написа:
                        аааа не, в никакъв случай не съм от тез с количките.... не ми е дошло времето още иначе се разхождах там на сравнително по-чист въздух, а и от скоро съм собственик на ролери и си търсех местенце за каране. Докато се мотаех засяках доста хора да тичат по, ако мога да нарека главната алея, почти е сигурно че сме се засекли значи
                        Ами колега ако искаш прави скайп на ЛС тъй съм и веломан и може да измислим нещо...я бира,я спорт
                        браво 1.6 16v 1997 103hp
                        колкото повече,толкова повече

Коментар

засичам много колеги из СТЗ ама никой не си признава.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

бяло Стило с големия стикерднес около обяд в Дружба 2
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                              бяло Стило с големия стикерднес около обяд в Дружба 2
                              Да,бяло Стило 2/3 врати колега.Това си засякъл сигурно.
                              Прикачени файлове
                              FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

...

В събота, в кв.Слатина - тъмно Браво с плевенски номер ЕН6181... Мина няколко пъти покрай нас (бяхме пеш със жената)... Първия път шофьора даже май се загледа в нас, защото ние се обърнахме след колата и коментирахме оживено
                                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Working...
                                X