Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Една синя Брава на пилоните на НДК около 11:30 но ме подмина преди да успея да свирна.
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

Синьо Браво А5357КН към 18.00 на входа за меден рудник, кой той?
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Вчера видях колега/колежка със синьо пунто СА6699 в Красна поляна по горнобански. Аз бях на тротоара и наблюдавах движението докато чаках.............

Коментар

вчера колежката blondi 74 до хотел верея
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

онзи ден на дряново...имаше мини сбирка на мен и баща ми с двата фиата и на манастира изхващах още един ама явно не е слизал към къмпинга да види колко ще станем да си признае кои е...
            Прикачени файлове
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

кои са другите двама да си признаят бързо ?
              Прикачени файлове
              AUDI 1.8 20V TURBO
              ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Признавайте кой беше паркирал вчера около 18 на ул. Гурко в Бургас с вишнева брава КН2082АТ. Колегата нещо май е спирал назад в някоя лампа или стълб!?
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Днес към 9 сутринта зад мен няколко светофара караше патладжановата темпра на Емо-феникса

Коментар

Вчера вечерта в Бургас тъмно-синьо Браво с големия стикер и тъжно увиснала дръжка на шофьорската врата паркирано до футболното игрище в Меден Рудник ? Колега нидей така - излагаш форума и марката Ще кажат че освен че ни изгарят дръжките ами и ни се чупят
                    Brava 1.6 ELX

Коментар

http://img15.imageshack.us/f/img15/9131/spa3234.jpg да си признава!
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5
                      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

днеска към 15 във Аспарухово беши видян колегата със Боргаската Брава бордото с черните ленти присвятках свирих , но не ме отрази
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Колежка с светло браво с рег: СА7958ВС.... В Младост на пътеките.... Поздравих я, но първоначално мисля че не разбра за какво и махам, обаче после като извадих телефон да я снимам се усети ... Карахме заедно извесно време и в дружба на тухления блок се разделихме..
                          Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Виновна!
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

Снощи в Димитровград видях колегата с турбо пунтото вечерта до вито на легналите полицаи.... добре съска турбината

Коментар

Днес около 12:00 по бул.Никола Петков (околовръстното), надолу към Цар Борис III, се поздравихме с колеги (мъж, жена и момче) в тъмно зелена Мареа седан, с Кюстендилски номер. Имаше малък стикер в ляво на задното стъкло. Извинете ако Ви стреснах
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X