Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Вчера около 10 часа сутринта Фиат Мареа комби (черен или син на цвят с софийска регистарация, но не запомних номера) с големия стикер на задното стъкло ме надмина точно пред УНСС. Аз бях в един Опел Кадет. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Inessita написа:///// написа:Inessita написа:Вчера сутринта - тъмно сиво Типо с двата стикера, паркирано в локалното на Ботевградско до ЦКБ. Този колега за втори път го виждам там.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Inessita написа:///// написа:Inessita написа:Вчера сутринта - тъмно сиво Типо с двата стикера, паркирано в локалното на Ботевградско до ЦКБ. Този колега за втори път го виждам там.
Коментар
-
Днеска бях забелязан от Seicento Sporting Abarth гледам едно жълто скорпионче и вътре колегата се оглежда за стикер има някаква промяна в това Seicento ми се струва сякаш предния прозорец имаше някакви бели петна уредите може би.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
z_sutrov написа:Вчера около 11 часа Синьо Пунто А4035 (мисля, че е колегата Donnna) беше забелязано паркирано до една кофа за боклук зад Община Бургас.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар