Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Днес около 14:30 ч на кръстовището пред Еко в Сливен тъмно сива Мареа седан СН 8522 ВВ със кръгъл стикер на предното стъкло, долу вдясно.Аз бях маскиран в една ямболска Корса, но докато видя стикера, и на него му светна зелено и изчезна...Непознат за мен колега?
    Мисля, че това е Мареа-та на един съсед на братовчед ми. Бях му дал няколко стикера и няколко карти от Еко, но не им бях казал, че след това ще бъдат освирквани :D Та след време като питах братовчед ми дали някой не му е свиркал, отговора беше - "Че те затова ли ми свирят така настоятелно бе?" :P Но не съм много сигурен, защото не му знам рег.номер

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Вчера около 10 часа сутринта Фиат Мареа комби (черен или син на цвят с софийска регистарация, но не запомних номера) с големия стикер на задното стъкло ме надмина точно пред УНСС. Аз бях в един Опел Кадет. :D
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Днес в 9:00 на светофара на Румънското колегата Tenix ме освирка... Да си каже той ли беше или се бъркам...

Коментар

Днес около 12:30 около Метро Горубляне освикрах едно синьо Браво с малкия стикер. Бях със една служебна монтанска Тойота.
          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
          ...and justice for all

Коментар

Вчера сутринта - тъмно сиво Типо с двата стикера, паркирано в локалното на Ботевградско до ЦКБ. Този колега за втори път го виждам там.

Коментар

Поздрави на колегите Italian и loop, днес ги видях и двамата. Мерси за якият клаксон
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Inessita написа:
                Вчера сутринта - тъмно сиво Типо с двата стикера, паркирано в локалното на Ботевградско до ЦКБ. Този колега за втори път го виждам там.
                Да не е това?
                Прикачени файлове

Коментар

///// написа:
                  Inessita написа:
                  Да не е това?
                  Не това е Коста мисля? А онова беше сиво някакво тъмно.

Коментар

Аз си мислех, че него си видяла. Това наистина е на Коста с Живето. Двечките са като доброто и злото.

Коментар

Inessita написа:
                      ///// написа:
                      Inessita написа:
                      Да не е това?
                      Не съм бил аз ! Живко, коя е доброто, и коя злото ?
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        Inessita написа:
                        ///// написа:
                        Inessita написа:
                        Да не е това?
                        Не съм бил аз ! Живко, коя е доброто, и коя злото ?

Коментар

Е Живка е доброто, то си го пише в подписа му :D

Коментар

Днеска бях забелязан от Seicento Sporting Abarth гледам едно жълто скорпионче и вътре колегата се оглежда за стикер има някаква промяна в това Seicento ми се струва сякаш предния прозорец имаше някакви бели петна уредите може би.
                            Fiat punto 1,1
                            Fiat bravo 1,6 16v
                            Fiat bravo 2,0 20v
                            Honda civic 1,5
                            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

z_sutrov написа:
                              Вчера около 11 часа Синьо Пунто А4035 (мисля, че е колегата Donnna) беше забелязано паркирано до една кофа за боклук зад Община Бургас.
                              то там си седи през работно време всеки ден за наказание дето зимата в студа ме изостави и не запали няколко пъти
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днес сутринта към 9:35 видях сиво Браво СА.... на ул."Макгахан", с големия стикер на задното стъкло.Кой ли беше
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X