Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jorkos написа:
    Днес следобед на борсата в Горубляне сива Мареа с № РА17....с големия стикер
    Аз! :D
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

ogi28b написа:
      Вчера около обяд колега от Мерцедес-клуба беше забелязан да се промъква с Добло по улица Гео Милев. Не видях кой е, че беше с тъмни очила.
      А и аз те видях.Беше с някаква хубава руса мадама.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Колега с Пунто МК2 с бургаска регистрация , мааше бургер до 35-ти блок на завоя. Аз малко го подминах и спрях, но той усети за какво става въпрос
        Браво 1.6 16v 1996
        Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

MartoModev написа:
          ogi28b написа:
          Вчера около обяд колега от Мерцедес-клуба беше забелязан да се промъква с Добло по улица Гео Милев. Не видях кой е, че беше с тъмни очила.
          Това беше МАЙКА МИ, Мартине!!!!!!!

Коментар

Мама да почерпи

Коментар

ogi28b написа:
              MartoModev написа:
              ogi28b написа:
              Това беше МАЙКА МИ, Мартине!!!!!!!
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

jorkos написа:
                Днес следобед на борсата в Горубляне сива Мареа с № РА17....с големия стикер
                Милсля че същата Мареа Комби на Спускане от Метро към Горубляне я освирих и осветках яко ама без реакция. Тъкмо настъпах да я изпреваря у чукна десния мигач за паркиране в банкета :P
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

В неделя следобяд е забелязан колегата PB 6932 със сиво браво, паркиран на улица в район северен.

Коментар

Сиво Браво с големия стикер паркирано на новите кооперации до УНСС.
                    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                    ...and justice for all

Коментар

Бяло пунто, софийска регистрация, нещо от рода на 5129 .. не съм сигурен, ректората на софийски университет към орлов мост. Колегата май беше нещо много нервен :D
                      Фиат Уно 1.0 m.i.

B 9950 PB

Коментар

piftho написа:
                        Днес около 12-12:20 ч. видях колега/колежка на пл. "Журналист" Fiat 500 СА 8081, и ми се видя отдалеч, че има малък стикер на задното стъкло, но не съм напълно сигурен дали беше стикер (малък) или просто кръгла лепенка . Аз се бях маскирал като пътник в трамвая и затова не съм сигурен какво съм или съм искал да видя Да си признае ако е от форума
                        :OFF TOPIC: Всички ФИАТ 500 имат една кръгла лепенка над задната чистачка, на която пише "CAR OF THE YEAR - някоя си година". Вероятно това си видял.

Коментар

Immortal написа:
                          piftho написа:
                          Днес около 12-12:20 ч. видях колега/колежка на пл. "Журналист" Fiat 500 СА 8081, и ми се видя отдалеч, че има малък стикер на задното стъкло, но не съм напълно сигурен дали беше стикер (малък) или просто кръгла лепенка . Аз се бях маскирал като пътник в трамвая и затова не съм сигурен какво съм или съм искал да видя Да си признае ако е от форума
                          :OFF TOPIC: Всички ФИАТ 500 имат една кръгла лепенка над задната чистачка, на която пише "CAR OF THE YEAR - някоя си година". Вероятно това си видял.
                          Още нещо ново научих. Друг път няма да се изказвам неподготвен, защото ще знам Благодаря колега за уточнението. Вече съм убеден, че СЪМ искал да стикер на форума, а то какво било
                          Skoda AMfabia 1.2 12v
                          exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

winboze написа:
                            Бяло пунто, софийска регистрация, нещо от рода на 5129 .. не съм сигурен, ректората на софийски университет към орлов мост. Колегата май беше нещо много нервен :D
                            Нищо чудно да съм бил аз ... кога става т’ва ?
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Във форума регистрирано ли е старозагорско Браво с много интересен цвят - светло-синьо. Мисля, че капака му беше черен или карбонов. 2.0 на газ беше

Коментар

Ichkin написа:
                                winboze написа:
                                Нищо чудно да съм бил аз ... кога става т’ва ?
                                сутринта около 8:15 беше зад мен, а пред мен беше тролея точно пред ректората и като светна зелено нещо много неспокойно мина покрай мен
                                Фиат Уно 1.0 m.i.

B 9950 PB

Коментар

Working...
                                X